Ik heb totaal geen verstand van auto's. Doordat ik de laatste paar jaar door zware slijtage aan de rug, is de auto steeds belangrijker geworden. Als er iets aan de auto is, of de auto moet gekeurd worden, winter/zomerbanden omruilen. Er kan altijd iets geregeld worden dat ik een leenauto krijg of dat ze me halen of brengen. Altijd vriendelijk en je wordt serieus genomen. Ik hoop oprecht dat dat zo blijft.
Ik had meteen een goed gevoel en vriendelijke medewerkers, die serieus bezig zijn met hun vak. Daarnaast ben ik erg blij met mijn nieuwe auto.
op tijd gewaarschuwd voor een apk en daarna goed geholpen
Heel klantvriendelijk ingesteld, er werd mij een flesh=je water aangeboden na mijn wandeling.
Ik kreeg een mail, die niet voor mij was bestemd en nu alweer twee keer het verzoek een beoordeling te geven. Ik heb geen ervaring met dit bedrijf. Heb netjes gemeld dat de mail met factuur niet voor mij bestemd was.
Noodzakelijke APK-keuring voor mijn Toyota ondergaan en tevens bandenwissel. Lichte plaatschade bij autodorpel op mijn verzoek UITSTEKEND provisorisch hersteld en gespoten! Ik bezoek liever mijn Vlaar & Smal vakgarage dan de tandarts.
Heel snel en vakkundig het probleem verholpen
Zeer prettig ontvangen. Goede uitleg. Fijne garage, wij rijden graag vaker die kant op voor onderhoud enz
They could find solution for every problem in my car which I was asking in other places without any results..
Onlangs mijn occasion opgehaald alles tot in puntjes geregeld.
Kan alleen oordelen voor een aankoop auto. Na afspraak op een ontspanne wijze werden we geholpen om de auto te bekijken inclusief proefritje. En open een eerlijk onderhandeld. Ook op alle vragen netjes antwoord gekregen.
Prettig bedrijf met prettige medewerkers
Gewoon goed, betrouwbaar, houd zich aan z'n woord.
Goede service en duidelijk
Alle punten die gedaan moesten worden, zijn goed opgepakt en verholpen. Ik ben zeer tevreden over mijn Golf uit 2009. Erg vriendelijk personeel!
Ze hebben altijd tijd voor je, je wordt vriendelijk te woord gestaan. Ik voel mij er welkom en serieus genomen. Bedankt daarvoor.
Ik ben zeer tevreden. Vooraf goed geïnformeerd over de kosten. Prijzen niet belachelijk hoog.
personeel is zeer gemotiveerd om hun klanten de beste servies te geven. Al jaren klant en nooit het gevoel gehad dat mijn voertuig niet de beste zorg kreeg.
Aaa
Mijn ervaring was goed
Je kunt prima afspraken maken met dit bedrijf. Altijd netjes en op tijd klaar
Altijd behulpzaam aardig en niet duur.
Fijne ervaring door altijd behulpzaam, attent, vakbekwaam en goede service. Ben zeer tevreden!
ik ben heel goed geholpen en klant vriendelijke Garage.
Een informele sfeer met oog voor het belang van de klant.
Vlakdissel 5
1648HJ De goorn