Ik stond kapot met mijn werkbus Werd super snel gehaald snel gerepareerd En als nog snel een nieuwe werkbus gekocht Deze werd snel gezocht gevonden gekocht En precies naar mijn wens
gebeld voor een nieuwe sd kaart vanwege een update van mijn navigatiesysteem voor mijn VW Golf Sportsvan. Johan heeft deze netjes opgestuurd incl factuur
Doen wat er beloofd wordt.
Prima!
Klantgericht, prima service, lekkere koffie.
Altijd goede service en deskundige adviezen. Klantgericht.
Echt een familiebedrijf met tijd voor de klant
Bij de Haas ben je altijd welkom. Goede service, prettig geholpen.
Goede service en kwaliteit t.a.v. reparaties. komt de gemaakte afspraken en het personeel is prettig in de omgang.
Top garage!!
Een goede betrouwbare garage waar je deskundig advies krijg. Altijd behulpzaam.
Altijd goede service. Vriendelijk. Vakbekwame personeel.
Aangenaam, al jaren dik tevreden.
altijd meedenkend, vriendelijk en vakbekwaam
Prima! Kunt altijd aankloppen voor tussentijdse problemen met de auto.
Zeer snelle oplossing bij een storing. Ook onderweg of vanuit een thuis situatie. Geeft heel veel vertrouwen. Is het een tijdelijke oplossing, wordt er snel een afspraak gemaakt voor een definitieve repartie. Ook dat geeft veel vertrouwen.
Meedenkend, alleen jammer dat je niet gebeld word als er extra kosten gemaakt worden.
Snelle en vakkundige service.
Modern of oldtimer (VW) geen probleem.
hele goede service eerlijke en fijne behandeling goede prijs kwaliteit verhouding
ja
Had lekkende benzinetank. Ik kon onmiddellijk terecht en er werd direct gekeken wat de storing was. Toen bleek dat de auto niet meteen hersteld kon worden werd ik keurig weggebracht naar het station.
Service is super.
In een woord prima