Prima, snel en duidelijke afspraken.
Misschien hebben zij niet alle kennis van alle auto's in huis (kan dat überhaupt wel?), maar de klantgerichtheid, het meedenken, eerlijk en betrouwbaar, maar zeker ook het vakmanschap van de monteurs staan bovenaan. Topgarage!
Nvt
Voor een afspraak is het bellen en onmiddellijk een tijdstijp gepland. Korte lijnen
Altijd goeie ervaringen. Snelle service, altijd een leenauto. Lekker dichtbij.
Klanten worden snel geholpen, ook bij kleine storingen. Dan wordt de eigen planning aangepast, maar niet zo dat de andere gemaakte afspraken in het geding komen. Ze nemen echt de tijd voor je.
Kees en Johan staan altijd voor je klaar. Zelfs als je een spoedklus hebt, vinden ze tijd om je er toch nog tussen te proppen. Dit is een Vakgarage met Vakmensen.
Goede service, snel en professioneel.
Heel prettig en correct in de benadering van klanten. Ik ben goed geholpen door de medewerkster. Zij heeft mijn probleem opgelost. Super.
Netjes te woord gestaan en komen hun afspraken na, bv over meer werk bij reparatie! Wij zijn heeeeel blij met Vakgarage de Haas LIENDEN!!
Kom al jaren in deze garage en wordt als klant altijd zeer correct behandeld. Reparaties gebeuren volgens afspraak en vakkundig. Het personeel kent me en is vriendelijk, de zaak ziet er opgeruimd uit. Ik geef mijn auto in vertrouwde handen en dat vertrouwen wordt niet beschaamd. Kortom: een fijne garage. En lekker dichtbij in ons eigen dorp.
Al vele jaren klant en vrijwel alles gaat prima. Uiteindelijk wordt alles opgelost naar tevredenheid. Iedereen zou zo’n garage moeten hebben.
Deur staat altijd open
Communicatie kan beter.
Goede uitleg en gedaan wat is afgesproken
Fijne mensen, servicebereidheid is geweldig, faire prijzen.
Goede service, er is veel mogelijk
Behulpzaam en begripvol, TOP!
Het team van Vakgarage De Haas in Lienden is al jaren erg vakkundig, klantgericht en vriendelijk. Er wordt geluisterd naar de vraag van de klant en er wordt gezocht naar de beste oplossing. En ze kennen de klanten bij naam en auto.
Vogelenzangseweg 45
4033AG Lienden