Ik word echt zo vriendelijk, netjes en beleefd geholpen. Wil ik een leen auto, ook dat is geen probleem. Jullie verdienen echt een dikke 10!!!!!!
Een garage die vakkundig is met vriendelijk personeel
Zoals altijd al geweest, prima service in zijn totaliteit
Bijzonder ontvangen goede deskundige uitleg
Voor de aanschaf van een nieuwe auto kwam ik terecht bij De Jong Vakgarage. Gerben heeft mij vriendelijk geholpen en kon mij alles vertellen over de auto, de historie en gaf eerlijk advies over de verschillende uitvoeringen van de auto.
Vriendelijk, deskundig, vooraf informatie over de kosten.
Duur voor een kleine beurt
Onze auto kreeg één dag voor de vakantie een fout melding Zonder dat we eerder bij deze garage geweest waren Mochten we gelijk langs komen om te kijken of ze ons konden helpen. Top geregeld en na de vakantie het probleem definitief opgelost
Vaak is de eerste indruk de juiste indruk, Vakgarage de Jong geeft je een vertrouwd gevoel, deskundig en eerlijk.. Aanrader..
Netjes, goed geholpen
Always had really wxcellent service at any Vakgarage.
Betrouwbare eerlijke vakgarage.
Vriendelijk personeel en goede uitleg gehad. Neemt ruim tijd voor de klant.
Super tevreden over de geleverde service. Zijn echt mega blij met onze aankoop
Heb de auto aangemeld voor een motorstoring-reparatie. Ben meteen geholpen met het opnemen van de mankementen. Vanwege de drukte niet meteen in kunnen plannen, maar alle begrip daarvoor. De auto afgeleverd op de afgesproken datum, dezelfde dag nog gebeld met de kosten, spullen waren direct besteld en werden er meteen ingezet, waardoor ik de auto dezelfde dag al weer terug had. Nette prijzen, vriendelijk personeel en geweldige service!
Fijne mensen, goed advies en altijd goede service
Mooie variatie aan auto’s
Mooie occasion gekocht. Een kleine schade die door een van de monteurs vlak voor de proefrit gemaakt was, is ondanks een strak schema tijdig en perfect verholpen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar juist de afhandeling daarvan geeft veel vertrouwen.
Zeer vriendelijke mensen ,wordt er altijd goed geholpen ,goed advies en denken met je mee. Zeker een aanrader.
Goed voor de auto en goed voor de klant
Wordt van te voren geinformeerd wat de kosten zijn van de onderhoudsbeurt.
Er wordt goed advies en uitleg gegeven .
Hard verwarmend
Je kan snel terecht , je wordt netjes geholpen en als je is iets vraagt dan helpen ze waar ze kunnen.
Weet van te voren de kosten en voor bij constatering bijkomende kosten word ik van te voren geinformeerd.
Calandstraat 1
4251 NZ Werkendam