Zeer vriendelijke mensen. Je kunt ook savonds terecht op afspraak dat is top. Het is overal opgeruimd en netjes
heel goed
Voor het onderhoud en APK-keuring alles binnen de gestelde tijd gerealiseerd en zeer goed op de hoogte gehouden over de reparaties en kosten alvorens de werkzaamheden gestart worden.
Wij werden netjes ontvangen ,goede uitleg over de auto die wij op het oog hadden.
Mooie grote garage met volgensmij zat vakmannen
Helel fijne en behulpzame garage!
keurig geholpen . vriendelijk personeel
goede ervaring en wordt netjes gebeld over de mogelijk kosten en alternatieven
Tot zover prima ervaring. Mooie auto gekocht en met het gevoel weg gegaan, eerlijk te zijn geholpen. Geen mooie en gladde praatjes maar gewoon duidelijk. Heb de auto pas 2 dagen dus kan nog niet oordelen over de auto en eventueel onderhoud etc.
Goed kom d’r al jaren.
Calandstraat 1