zaterdag 31 oktober De Jong bezocht vanwege een VW T-Roc die te koop stond. Ik kreeg een fatsoenlijke prijs voor mijn inruiler en kon de VW direct zaterdag meenemen. goede aankoop, fijne auto. Bedankt Gerben de Jong!
Er wordt netjes gebeld als er iets extra bij komt, en gebeld als de auto klaar is!
De uitstraling van het bedrijf is zeer goed. Een goede ontvangst en een eerlijk en overtuigend verhaal. Ik vond de auto van mijn keuze. Bij een gebruikte auto moet je kunnen vertrouwen op diegene die hem je verkoopt.
Zeer netjes en eerlijk behandeld!! Fijne garage. Ik kom uit Breda maar blijf voor onderhoud bij deze garage.
Heel leuk, snel en professioneel
We zijn vriendelijk ontvangen.
Word elke keer goed geholpen, vriendelijke mensen!
mijn 2 auto gekocht het is daar een aan rader
Er werd direct in oplossingen gedacht en ervoor gezorgd dat mijn auto snel en goed werd gerepareerd en ik intussen tegen een zeer schappelijke vergoeding, toch vervoer had in het weekend.
Wederom ben ik hartelijk ontvangen en goed en snel geholpen voor een eerlijke prijs. Zoals altijd ben ik ook deze keer weer zeer tevreden.
Super goed fijn bedrijf staan voor je klaar denken mee aan je portemonnee
Werd snel vriendelijk geholpen kreeg netjes koffie aan geboden en wist snel waar ik aan toe was
Mooie bedrijf
Zoals gebruikelijk, prima. Denken mee en lossen probleem op
ik werd goed geholpen
Erg goed geholpen. Vriendelijk personeel.
Geen gezeur we gaan er veur.
Mooi bedrijf kennis van zaken goed georganiseerd
Ik word er altijd zeer prettig geholpen. Stuk voor stuk vaklui !
Ondanks dat het relatief druk was nam de eigenaar zich alle tijd om ons te helpen en te woord te staan.
Dezelfde dag gerepareerd,en heel prettig geholpen.
Calandstraat 1
4251 NZ Werkendam