Voor de montage van een trekhaak en levering van een fietsendrager verliep alles soepel en volgens afspraak. Van het maken van een afspraak tot en met de uitleg en instructie bij de aflevering. Vriendelijk en deskundig. Helemaal tevreden dus.
Perfect te woord gestaan en geholpen
Altijd goed contact en overleg over reparaties.
Ik heb twee auto,s in onderhoud bij newo. De oudste auto van inmiddels 34 jaar is inmiddels diverse keren geweest voor noodzakelijk onderhoud en diverse vernieuwingen. Daarnaast is mijn personenauto ook bij newo in onderhoud. Bij vervangen van onderdelen wordt vooraf een prijsopgave gedaan en netjes overlegd. Naast onderhoud van de auto,s huur ik geregeld een vrachtwagen en aanhanger ook dit verloopt keurig zonder problemen. Ben een zeer tevreden klant !
Kon op korte termijn al een afspraak maken. Daarnaast kreeg ik een duidelijk advies v.w.b. het soort trekhaak. Ook de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend (beduidend goedkoper als bij een merkgarage). Kan het iedereen aanbevelen
Zie hierboven
Trekhaak laten plaatsen. Met ANWB lidmaatschap verloopstekker, wit kentekenplaat en leenauto inbegrepen. Vriendelijke klantenservice. Zeer tevreden.
Prima ervaring, goede garage. Vriendelijke mensen.
Via de website afspraak gemaakt mbt de koop en montage van een trekhaak onder mijn auto. Keurig geholpen door monteur die goede uitleg gaf. Ook de prijs viel erg mee en ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
Positief
Prima garage, klantgericht en betrouwbaar.
IK werd heel vriendelijke ontvangen en er werd gelijk inzicht gegeven wat de mogelijkheden waren wat mijn klantvraag betreft. Binnen een redelijke termijn is er een afneembare trekhaak gemonteerd.
Gebeld en dezelfde dag snel en accuraat geholpen. Newo is een aanrader. Deskundige personen.
Top: heldere communicatie, reële prijs, vertrouwd gevoel
Alles netjes volgens afspraak gegaan, goed geholpen!
aardige mensen, goed meegedacht, voor de plaats van de trekhaak.
Kwaliteit/service/betrouwbaar/vriendelijk, wat wil je nog meer.
Mijn auto werd voorzien van een trekhaak. Halverwege de installatie bleek dat het pakket met producten om de trekhaak te monteren niet compleet was. Er werd dezelfde dag nog een herhaal-afspraak gemaakt. Dag en tijd mocht ik zelf bepalen. Toen de trekhaak erop zat werd er goed uitgelegd hoe alles werkte.
Goede en vriendelijke service
Topper
Vakgarage Newo is bescheiden van aard, maar daarin schuilt hun kracht. Gedegen vakkennis, technische perfectie, eerlijke adviezen en heel klantvriendelijk ! Jammer dat ik door verhuizing deze vakgarage ga moeten missen.
Hallo Michel, Wat een mooie woorden, hartelijk dank. Wij wensen u veel woonplezier in Maastricht, terug naar uw roots. Wie weet tot ziens!
Vriendelijke benadering, goeie uitleg, vakkundig
Zeer goede en nette service