zie boven
Online afspraak gemaakt voor een APK met een onderhoudsbeurt. Bij het brengen van de auto voor de APK etc. netjes ontvangen. Vrij snel al gebeld dat de APK is gedaan en er wat kleine zaken zijn gevonden. Deze doorgenomen en laten verhelpen tegen een nette prijs. Auto was mooi op tijd weer klaar.
Ik ben door Joost prettig geholpen, een gratis leenwagen en een goede uitleg van hoe de demontabele trekhaak werkt. Prima bedrijf.
Prima geholpen. Realisatie: uitstekend
Alles keurig volgens afspraak.
Trekhaak laten monteren, gratis vervangend vervoer en goede prijs kwaliteitverhouding.
Ik kom hier al bijna 25 jaar met een heel scala van merken auto's en ben een zeer tevreden klant. Ik was een beetje bang dat met de nieuwe eigenaar dit misschien zou veranderen, maar niets is minder waar. De service is nog beter geworden.
Vakkundige montage en uitleg van gebruik.
Prettig aan de telefoon, goed te woord gestaan en alle vragen die ik had beantwoord. Opvolging met bestellen ging perfect.
Betrouwbaar
alles goed geregeld en volgens afspraak,denk mee
Gewoon zoals het hoort
Snelle reactie, goede levering en goede bus
Trekhaak laten monteren door Newo. Prima prijs, prima service en een blije klant.
Het aanbrengen van mijn trekhaak is goed en netjes gedaan. Bij het ophalen van de auto is alles duidelijk uitgelegd
Vanaf het eerste moment goed geholpen en een uitstekende service. We zijn erg tevreden en komen hier zeker terug.
De titel zegt het al "Mijn vertrouwen is gewonnen" . Super vriendelijk en snel geholpen.
Alle afspraken klopten. Alle tijd genomen voor uitleg. Vriendelijk
Voor dat ze iets gaan doen overleggen ze met je of je er mee akkoord gaat. Heb een speciaal model auto en het was moeilijk om daar een trekhaak onder te krijgen. Maar jullie hebben voor mij wat gevonden wat onder mijn auto kon, en hij zit er nu onder en we zijn er blij mee. Nu kunnen we met de fietsen weer ergens naar toe rijden. Nogmaals bedankt voor het mooie afwerking van de trekhaak
Ik werd hartelijk ontvangen toen ik de auto bracht, goed geïnformeerd en bij het afhalen van de auto later op de dag gebeurde hetzelfde.
Hele fijne vakgarage. Aardige mensen, deskundig, meedenkend. Top
98% van jullie klanten bevelen jullie aan (terecht!). Met recht iets om trots op te zijn. Onze ervaringen zijn meer dan goed. Duidelijk advies no nonsense aanpak en prima geprijsd. (nb: zure oude mannen die een review schrijven met de caps lock aan om zo nog meer indruk te maken, kun je missen als kiespijn. Zo,n review slaat natuurlijk nergens op)
Telefonisch goed geholpen,en de afspraken nagekomen.