Ervaring is goed. Ik word tijdig geïnformeerd over de kosten.
Goede en snelle service. Goed georganiseerd.
Kundig personeel.
heb een trekhaak laten plaatsen on der m`n Giulia,er wordt ok verder gekeken dan alleen dat.
Ik ben goed geholpen
We kunnen altijd snel terecht en alles wordt in overleg gedaan. Er wordt ook meegedacht in oplossing zonder er gelijk de duurste onderdelen zomaar te gaan vervangen. Ook staat er altijd een gratis leenauto klaar. Prijs en kwaliteit beide prima.
Had een probleem met ruitenwissers maar werd gelijk op gelost
Goed bedrijf, goede service voor de juiste prijs. Altijd vriendelijk en aandacht voor de klant en klacht.
Fijn dat er is meegedacht en gewerkt met de klant!
goed geholpen
ik heb steeds goede ervaring met jullie garage. en wil dat zo houden. er is nog geen probleem voorgevallen. bij vrienden en kennissen zeg ik het ook dat jullie perfect zijn
Goede service en vriendelijk personeel!
Al bijna 20 jaar onze bekwame vakgarage waar naast kennis en service vooral menselijkheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zeker op momenten waarop je dat écht nodig hebt. Het meedenken in mogelijkheden en oplossingen zonder winstbejag na te streven siert dit mooie familiebedrijf. Dank!
Een onderhoudsbeurt uit laten voeren aan onze Range Rover Evoque. Van te voren duidelijke afspraken gemaakt en hier is keurig aan gehouden. Geen verborgen kosten of vreemde rekeningen. De garage beschikt over deskundige monteurs welke zonder probleem elk merk voertuig van de juiste service kunnen voorzien! Erg tevreden, wij komen hier graag weer terug als klant.
Professionele APK keuring met ervaren en vriendelijk personeel. Altijd prima onderhoud van mijn auto en bij deze garage! kom ik al vele jaren graag.
Word er altijd erg vriendelijk geholpen
Het is mijn tweede bezoek aan deze garage voor een extra accessoire aan mijn Renault Captur. Deze accessoires zijn bij de Renaultdealer honderden euro's duurder, terwijl de kwaliteit en hulpverlening net zo goed dan niet nog beter zijn. Pluim voor de service!
Snel geholpen, telefoontje gehad met uitleg over wat er mis was en dezelfde dag nog gemaakt. Niks op aan te merken!
Zeer vriendelijk personeel die met je mee denkt. Snelle service en professioneel. Goede verhouding prijs / kwaliteit.
verschillende keren daar geweest en altijd goed geholpen!!
Ik ben netjes, vriendelijk en snel geholpen aan het probleem van mijn auto. De medewerkers nemen de tijd om naar het verhaal te luisteren en leggen in “normale” taal uit wat het probleem precies is. Hele fijne garage!
Bij Wil Schraven denken ze met de klant mee en ze hebben een erg goede service.
Afspraak is afspraak. Keurig geholpen en een zeer nette zaak.
Al jaren een hele fijne garage voor ons!
Ik word er goed en netjes geholpen Ik beveel iedereen om naar deze garage te gaan
Antwerpsestraatweg 262
4624 JK Bergen op zoom