Het bedrijf is eerlijk en denkt mee met de klant. Zeer klantgericht en werkt vakkundig. Persoonlijke service.
Ben al jaren hier voor de service aan mijn Mitsubishi Outlander diesel tot volle tevredenheid. Inmiddels ook mijn Renault hier in onderhoud. Voor onderdelen wordt ook gezocht naar goedkopere alternatieven van goede kwaliteit. Een onverwachte moterschade werd uitstekend verholpen inclusief claim naar de fabrikant. Uitstekende service!
Altijd snel en goed geholpen.
Harry is een supermonteur. Gaat overal voor je achteraan, doet alles om je te helpen en maakt zelfs tijd voor je als hij het eigenlijk te druk heeft. Goude kerel!
Vriendelijke mensen, flexibel, lange openingstijden, denken mee.
Zeer kundig, laagdrempelig en vooral transparant. Service is ouderwets, waar vind je dit nog??
Prima service voor een schappelijke prijs.
Gewoon een héle goede garage! Zeer vakkundige monteurs, klant- en prijsvriendelijk
De Vakgarage van Will Schraven is sinds december 2015 mijn garage. Van meet af aan zijn directie en de mensen die er werken, altijd uiterst voorkomend en behulpzaam. Deze keer is een trekhaak aangebracht. Het werk is van tevoren gepland, zodat het benodigde materieel tijdig voorradig was. De kosten daarvan en de wijze waarop Harrie de trekhaak en de bijbehorende contactdoos heeft geplaatst, is senior vriendelijk: je hoeft niet onder de auto te kruipen om de stekker van de caravan aan te koppelen. Prima opgeleverd werk: tegen een prima prijs voor materieel en werkzaamheden. De Vakgarage Will Schraven blijft mijn garage...
bijzonder goed.
Al jaren onze vaste garage. Vriendelijk personeel. Goede en snelle service!
Heel onprofessioneel behandelt. Ik kwam met een klacht over de afstandsbediening van de auto, en het bleek dat de sleutel opnieuw moest worden ingeleerd. De auto valt nog onder fabrieksgarantie. Omdat wij de auto in Alphen aan de Rijn hebben gekocht, leek het ons handig om hem in de buurt te laten maken. Wij kwamen bij jullie langs, jullie hebben de auto nagekeken, maar wat bleek jullie konden het niet oplossen. Dus wij moeten nu vanuit ossendrecht helemaal naar alphen aan de Rijn voor twee sleutels te laten inleren??? Hele rare service dit!
Geachte mw. Musters, De betreffende auto was sinds 17-6-2016 in Uw bezit en aangeschaft bij een autobedrijf in Alphen aan de Rijn. U kwam tussendoor tijdens flinke vakantiedrukte maar wij hebben de andere dag toch al kunnen zoeken naar het probleem. De sleutel is uitgelezen en opnieuw ingeleerd, waarna bleek dat de afstandbediening in de sleutel niet reageerde. Naar onze mening was dit een garantiegeval tussen U en de dealer die u de auto heeft verkocht. Niet alles wat stuk gaat, valt zoals in Uw interpretatie, onder fabrieksgarantie. Dit bepaald een Importeur uiteindelijk. Wij hebben hier verder part nog deel in. Vandaar dat wij U hebben terugverwezen naar het autobedrijf waar de auto zeer recent door U was gekocht. Autocenter Will Schraven. Will Schraven.
goede service en optie leenauto (brandstof kosten )
Uit de waardering blijkt hoe tevreden we zijn
Antwerpsestraatweg 262
4624 JK Bergen op zoom