Klantvriendelijk
Zelfde dag iets oplossen binnen een paar uurtjes. En mijn auto weer beschikbaar.
willen altijd meedenken in een snelle oplossing bij problemen, doen wat er belooft wordt tegen een aantrekkelijke prijs. aanrader dus!!!!!
Ik kan ieder moment binnenlopen voor vragen en of zaken betreffende de auto. Zij zullen altijd alles in het werk stellen snel en efficiënt mijn probleem op te lossen.
Beter dan de merkdealer
Prettig contact met de medewerkers duidelijke toelichting door keuringsmonteur rustig in kantine gewerkt tijdens wachten duurde wat langer dan gedacht ivm drukte
Snelle reparatie (ondanks kerst), ze dachten mee in de kosten wat veel geld scheelde. Fijn dat ik een tijdelijke auto meekreeg
Snelle service, zeker handig als je de volgende dag weer moet werken.
Snelle en fijne service!
Altijd goed geholpen en vriendelijk personeel!
Uitstekende wasstraat ... Klantvriendelijk... eigenlijk heb je aan 1 woord genoeg Top!!
onderhoud aan mijn auto (grote beurt) netjes geregeld. binnen 2 dagen was er tijd voor onderhoud en keurige gespecificeerde nota
Kwam voor me ruitenwissers te vernieuwen en werd gelijk geholpen. Topbedrijf
een goede garage met een top service
Staan direct klaar als het gaat om kleine dingetjes aan je auto. Nette aflevering de auto is netjes gewassen. Goede service.
Autoschade perfect hersteld en een goede onderhoudsbeurt gehad. De auto rijdt weer uitstekend!
Prima geregeld van afspraak tot afleveren.
Prima geholpen.
Basic Car Fix is onze garage voor onderhoud van onze auto's. Nu had ik een speciaal verzoek, namelijk een auto met 4wd en een budget van max. € 4.000 deze voor mijn dochter in Ibiza. Zij hebben snel en accuraat gehandeld en met 2 dagen stond auto voor mijn deur, inclusief nieuwe APK . Ik kan niet anders zeggen dan een dikke 10.
Klant vriendelijk en goede uitleg en de service was echt uitstekend.
Storing met remmen, binnen 1 werkdag verholpen. Snel service, TOP!
Altijd goed
Na een domme fout van onze zijde, waarbij wij per ongeluk autowas i.p.v. olie in de motor gooide, heeft zij dit diezelfde dag nog weten op te lossen door de motor te reinigen en te voorzien van nieuwe olie en filter. Super!
Reedijk 5 A
3274 KE Heinenoord