Doet wat nodig is, en dat is fijn. Alles in overleg en dat is prettig.
Goede garage. Denken mee en kijken eerst of, in mijn geval de wielremclinders gerepareerd konden worden en zijn niet klakkeloos gaan vervangen. Dat scheelde mij veel geld. Ben echt super tevreden.
Prima prijskwaliteit verhouding, voelt heel persoonlijk aan. Ligging is ook goed naast station Maarssen.
Je word heel natjes en fatsoenlijk geholpen ze zetten echt de klant op nummer 1
Auto volgens afspraak nagekeken gekeurd. Gevraagde leenfiets was aanwezig en prima in orde. Jammer dat servicebeurt, APK keuring en service kaart niet direct zijn ingevuld.
Koppeling moest worden vervangen. Direct te woord gestaan en snel een afspraak kunnen maken. Bij deze garage wordt gerepareerd en zijn ze niet bang voor vieze handen. Reparatie duurde langer dan prognose door onvoorziene vertraging bij demontage. . Ik was graag even geïnformeerd dat dit een extra tegenvaller zou worden. Uiteindelijk rijdt de auto door extra werk wel veel beter dan verwacht.
Vriendelijke en snelle afhandeling.
Zeer goede ervaring. Ik was voor het eerst bij jullie voor een APK-keuring. mijn auto ging eerder stuk en de ANWB bracht die naar jullie. Heel goed meegedacht en me geholpen de auto naar de dealer te vervoeren. Heel hartelijk dank. Zo welwillend en meedenkend kom je zelden meer tegen. Dank voor jullie hulp.
Ik ben werkzaam in het business centrum boven winkelcentrum Bisonspoor, waardoor de locatie perfect is om tijdens werktijd werkzaamheden aan mijn auto te laten verrichten. Ik heb online een afspraak gemaakt voor een APK keuring, waarop ik nog even netjes door Nico werd nagebeld om de afspraak te bevestigen. Ik heb in de ochtend mijn auto achter gelaten en werd in de loop van de ochtend al gebeld dat mijn auto gekeurd en wel gereed stond om te worden opgehaald. Helemaal top!
Prima geregeld
Mijn ervaring is dat ik vriendelijk en fijn geholpen ben.
Prima dienstverlening
Afspraken worden goed nagekomen en de klantvriendelijkheid is er GROOT.
Nette garage met vriendelijk personeel Bij laatste bezoek met een kleine klacht werd er net zo lang doorgewerkt tot de klacht opgelost was.
Altijd goed, prima personeel persoonlijke benadering !
Goede service en kwaliteit
ik kom hier altijd met plezier. (neem ook altijd een cake mee voor de jongens) eigenaar is type van no nonsense en verteld altijd waar het probleem zit. Luisteren naar de klant als die een sugestie geeft waar te zoeken. Altijd prettig zaken doen daar. Ik hoop dat er meerdere garage,s zijn in nederland die het zo goed doen als hier. Onder het mom van groot geworden door klein te blijven. M vr gr dhr moesker jr
Heel goed. Verteld wat er gebeurd met de auto en ze zijn klantvriendelijk
Kreeg een goed advies over mijn auto
Via de site afspraak gemaakt. Handig dat je weet wat de prijs is. Grote beurt gehad en gebeld over de gebreken. Netjes gewassen afgeleverd.
Ondanks dat ik er voor het eerst kwam en het er heel druk leek maakte men tussendoor toch tijd om mij te helpen. Omdat mijn motormanagementlampje bleef branden werd de auto uitgelezen en kon ik toch weer verder.
Ik heb er onlangs een auto gekocht, in gebruik merkte ik dat er wat kleine dingetjes aan waren. Ben terug gegaan en allervriendelijkst te oord gestaan en het is inmiddels keurig verholpen. Ik geef ze daarom een dikke tien!!!
Alles keurig volgens afspraak
Ik kom er al een paar jaar en keer op keer weer komen ze de afspraken na die ze met je maken