Bij een kleine beurt en APK ben ik zeer goed geholpen door Accuraat garage Maarssen.
Mijn auto uit laten lezen vanwege een storing. Duidelijke uitleg gekregen over het probleem en gelijk een vervolg afspraak gemaakt. Uitstekende service!
Adequate monteurs en vriendelijk baliemedewerkers. Heel erg goed in het meedenken en zoeken naar oplossingen. Communicatie en betrokkenheid van en met cliënt is heel goed en plezierig.
Fijne mensen die duidelijke taal spreken!
Fijn ontvangst, afspraak snel gemaakt, reparatie snel en vakkundig afgehandeld en afgesproken prijs naar beneden afgesteld. Auto ook nog door de wasstraat gedaan, super bedankt. Ben
Snelle behandeling APK en netjes leveren (Wassen) auto
Snel en accuraat
Goed snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.
Mijn vorige auto was aan vervanging toe en er was voor mij geen vraag naar wie ik zou gaan voor verkoop en koop, gezien mijn 2 vorige ervaringen. Ook voor de uitleg over de nieuwe auto werd ruim de tijd genomen. Ik zal zeker deze garage aanbevelen, trouwens, dat deed ik al.
goede tips ontvangen ik werd herrinnert aan een kleine beurt,dat ga ik binnenkort laten doen
Er werd geduldig de tijd genomen om met ons het onderhoud door te nemen en de auto stond er weer glanzend bij.
Bellen en men zoekt de oplossing
Fijne vakgarage, met mensen die je kan vertrouwen, goede service, goed werk en vaak dezelfde dag staat je auto weer klaar. Ik woon in Utrecht, maar blijf bij deze garage.
Bij binnenkomst snel gezien, geen sales mentaliteit maar oprecht gesprek. Goede taxatie betreft de inruil auto, heel prettig kennis gemaakt met de nieuwe auto, ronde gereden en zaak was duidelijk. Zaterdag auto opgehaald. Ontzettend goede ervaring met deze aankoop. Bedankt
Jammer dat jullie reclame maken voor een geluidsbox t.w.v. €17.50 en bij het ophalen van de auto waarvoor ik bijna €900,00 betaald heb te horen krijg dat die op zijn.
Plezierig en correct geholpen
-op tijd -goede personeel -tevreden van het werk
Ben prettig en vriendelijk geholpen..
Tot nu toe ben ik altijd naar voldoening geholpen.
Het is altijd goed bij deze garage. Mijn auto is van 2005 dus ik heb graag pragmatische oplossingen. Ditmaal was er weinig aan de hand en hebben ze gezegd dat na de apk een grote beurt nog niet nodig was omdat ik nog lang niet aan de kilometers zat. Qua datum moest het dan wel. We hebben een kleine beurt gedaan
goede service
Klantvriendelijk en snelle service..
Betrouwbaar en goed heel fijn personeel
Ik kon snel een afspraak maken