Ben netjes en goed geholpen
Reed langs omdat mijn auto niet warm werd. Mocht direct mijn auto laten staan. Na een kort onderzoek werd ik gebeld dat ze het hadden gevonden en ze de leidingen gingen doorspelen. Dit was gelukkig de oplossing en nu warm de winter door komen.
Het allereerste dat opvalt is de vriendelijkheid waarop je benaderd wordt. Verder alle aandacht voor mens en auto. Plezierig bedrijf!
Kon snel terecht en probleem is verholpen. Goeie service met ook ongevraagd advies.
Ik kom hier al jaren voor onderhoud aan mijn auto. Altijd goed geholpen en nooit het idee gehad dat ze meer doen dan nodig.
Fijn en transparant!
Ik ben al jaren vaste klant. Ik word altijd heel prettig en vriendelijk geholpen. Een extra verzoek tussendoor kan en dat is heel prettig en klantgericht. Onderhoud aan mijn auto is altijd netjes voor elkaar. Wat er aan zit te komen wordt vermeld op de nota zodat ik daar op door kan vragen.
Snel en netjes geholpen. Kreeg een oliebol... Lekkerrrrr. Zo gastvrij! Lijkt wel of je in Brabant bent. Daar krijg je een worstenbroodje.
Onze ervaringen met deze garage zijn zeer goed. Men denkt mee, gaat niet altijd voor de duurste oplossing en is dan goed creatief.
Geen gezeur, gewoon goed.
De werkzaamheden na APK zijn goed uitgevoerd. De aanname en afhandeling werd vanaf het buro gedaan en dat voelde onpersoonlijk aan.
Beurt en apk weer perfect geregeld. Je bent daar klant en geen nummer.
Zeer Vriendelijk Personeel erg fijn geholpen ............. Denken met je mee .............. Netjes gebeld en goeie uitleg wat er mis was ivm de apk keuring............ Werkzaamheden en dat waren er nog al wat............. goed en snel gemaakt ..............Volgende dag had ik me auto weer terug ............. Ben zeer tevreden .............En ik raad andere ook zeer zeker aan na deze Vakgarage Accuraat tegaan.
Originele beoordeling
Ik heb alleen wel een punt .Mijn banden moesten allemaal vervangen worden en das prima .Nu had ik breede banden onder me auto .En ik kwam er eergisteren pas achter dat ik nu smalle banden eronder heb zitten. Daar is geen communicate gevoerd of ik die brede banden weer eronder wil Nu zal het het kosten plaatje wel zijn en denken ze wel met de klanten mee om de apk zo goedkoop mogelijk te houden Maar ik vind het wel erg spijtig zonder te vragen ik nu niet de banden heb die er voorheen ook onder zaten.Want dat blijft te alle tijden dan wel mijn keuze wat ik wil En daar baal ik behoorlijk van .Ik vond die breedde banden eronder gewoon mooi .Voor de rest ben ik tevreden
Meedenkend aan een oplossing.
Het raammechanisme was kapot. Snel gemaakt en ook nog de auto gewassen!
Ik had een motor storing in mijn auto. Garage heeft de storing uitgelezen. Na akkoord is alles netjes gerepareerd binnen het afgesproken bedrag. Auto was ook weer gewassen bij het ophalen. Een aangename verassing.
Ik heb goede ervaring met accuraat. Vriendelijke mensen en zeer goede service. En vooral eerlijk en denken mee. Ik vind wel dat ze erg aan de prijs zijn. Kan zeker een stuk goedkoper.
Tienen geef ik nooit, maar een dikke 9 is Vakgarage Accuraat zeker waard. Klantvriendelijk personeel, denkt met de klant mee.
Ieder jaar een goede dienstverlening
Er is over de reparatie regelmatig overleg geweest.
Vakkundige beoordeling van mijn auto en een redelijke prijs voor de reparatie.
Zeer vriendelijk personeel Erg meedenkend en komen hun belofte keurig na
Professioneel, snel helemaal tevreden