Auto weggebracht voor APK, auto kwam zonder problemen weer door de APK. Wel gelijk wat aandachtspunten gelijk laten vernieuwen dus kan nu weer een jaartje vooruit
Ik wordt altijd goed, snel en vriendelijk geholpen. Kom er al jaren en heb ook mijn autos hier gekocht!
Er moest nog wat aan de auto gebeuren en dat werd zonder mirren gewoon gefaan
Heb een positief gevoel over gehouden aan deze garage . Werd goed en vakkundig geholpen en al mijn mankementen aan de auto zijn netjes verholpen . Kom hier zeker terug .
Goed, helder en eerlijk.
Geluisterd naar extra verzoek, goed geholpen en duidelijk verteld wat er moest gebeuren en waarom.
en keer per jaar Dus geen review
Na een onderhoudsbeurt is het weer alsof ik in een nieuwe auto stap.
Word zeer prettig geholpen kan er altijd terecht
Zie boven
Heel vriendelijk, kundig en meedenkend!
er moest een nieuwe accu in mijn auto. ben gelijk geholpen en kon gelijk naar mijn werk. klein min puntje moest hem wel zelf halen de accu maar dat had eigenlijk een van de medewerkers moeten doen. maar ik vond het niet zo erg. verder prima service.
Beurt is perfect uitgevoerd . Auto rijdt weer als nieuw . Prijs van grote beurt en vervanging distributie prijs Peugeot 308 diesel zeer redelijk
Klantvriendelijk, top service. Echt een aanrader
Heeeel prettig....dus dat.
Prima ervaringen.
Zoals altijd was het contact en de service prima. Helaas viel de rekening hoger uit dan verwacht en gehoopt, maar dat ligt aan de auto.
Zoals als eerder was ook dit garagebezoek geweldig, kwaliteit en vriendelijk.
Goeie garage. Zijn hier nieuw en we worden goed opgevangen. Er wordt uitgebreid uitleg gegeven. Ik raad deze garage aan.
Ik breng twee auto's daar laatste 5 jaar.altijd netjes werk gedaan
Netjes geholpen en bericht gehad dat de auto klaar was.
Zowel de apk keuring en reparatie worden goed uitgevoerd. En voor problemen is altijd een oplossing.