Ze denken mee, werken georganiseerd en overleggen met de klant over reparaties. Erg prettig.
Daar waar mijn eigen merkdealer (Henri en Herman) het liet afweten omdat zij de service ondergebracht hadden bij de Wegenwacht en niet beschikten over eigen servicewagens konden zij niet helpen met het starten van mijn auto. Daar toch die laatste 5 jaar 4 nieuwe auto's gekocht. Na telefonisch contact met Accuraat wordt het direct en naadloos opgepakt en kon ik snel weer rijden, super. bedankt accuraat jullie hebben een aantal extra auto's in onderhoud erbij.
De medewerkers hebben mij vakkundig en geduldig te woord gestaan. Ze hebben mee gedacht ren eerlijk advies gegeven. Er zou bij de balie nog een mogelijkheid kunnen worden gecreëerd voor een stoel. Zodat mensen die slecht ter been zijn kunnen zitten.
Bij mij om de hoek, altijd snel en goed geholpen. lekker flexibel
Netjes in overleg tot een reparatie gekomen.
Auto thuis gehaald en gebracht, keurig schoon
Kon snel terecht voor banden wissel en een paar reparaties. En de auto is op veel punten nagekeken voor de winter
Top geregeld
Nvt
Goed gekeken naar kleine mankementen en meteen verholpen.
Hele goede ervaring en goed en vakkundig geholpen.
Vanaf de aanmelding voor APK en servicebeurt tot aan het ophalen van mijn auto verliep het contact met de vakkundige en vriendelijke medewerkers uitstekend. Echt teamwork!
Kleine beurt voor mijn auto. € 20,00 voor een liter olie vind ik wel erg duur. 1 voorwiel losmaken om te zien hoe de remschijven en blokken ervoor staan vind ik wel wat magertjes. Advies achterbanden te vervangen is correct.
Ik kom hier al een aantal jaren voor onderhoud en reparatie. De ontvangst is altijd vriendelijk. Deskundig personeel en goede kwaliteit/prijs verhoudingen.
Krijgt de indruk dat de mannen weten waar ze het over hebben. Jong wordt door oud volk opgeleid. Perfekt. Vasthouden dit model.
Vriendelijke medewerkers en alvorens een reparatie uitgevoerd werd eerst netjes overleg.
Lekker gemakkelijk
Goede en snelle service. Alles wordt zeer goed geregeld en je betaalt een eerlijke prijs
Zeer aan te raden
Afspraak gemaakt voor APK. Auto startte niet. Ze hebben hem aan de gang gekregen en daarna gemaakt en gekeurd. Zelfs nog gewassen ook!
Wij kwamen bij onze auto en deze had een lekke band bij de andere garage was geen plek waren druk met banden wisselen.... bij Accuraat konden we direct terecht! We waren een tijdje geleden al geadviseerd om nieuwe schokdempers en de voorbanden te vervangen even bij accuraat een prijsopgave gevraagd en deze was interessant genoeg om direct alles uit te laten voeren. Auto was dezelfde dag nog klaar! Wij hebben een nieuwe vaste garage in de buurt gevonden.
Vooraf duidelijk wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten. Geen verrassingen achteraf.
Goed. Klantvriendelijk en goede communicatie.