Goede service en duidelijke uitleg waarom iets vervangen moet worden of gerepareerd bij een onderhoudsbeurt.
Vriendelijke medewerkers Komen afspraken na ,leenauto ter beschikking en ben tevreden mee. Aanrader.
Prima, snel, deskundig, vriendelijk
Communicatief en volgens afspraak
Altijd prima......
Goede service, drijven geen onnodige kosten op en altijd weer met een veilige auto naar huis
Mijn werkbus is hier in goede handen
Je wordt er altijd prettig en professioneel geholpen
Prima geholpen, vriendelijk personeel
Prima ervaring met deze garage. Snel geholpen en regelmatig feedback op de voortgang en de kosten. Echte aanrader.
Voor mijn oude autootje ( 24 jaar) verleent de garage uitstekende zorg. Daardoor blijf ik veilig en tevreden rijden.
Bandenwissel met onderhoudsbeurt
Auto gebracht voor onderhoud. Ben gebeld voor de dingen die gerepareerd moesten worden. Auto op tijd weer klaar
Nieuwe trekhaak laten plaatsen op mijn mercedes . Keurig geregeld.
Altijd vriendelijk en behulpzaam, leveren VAK werk .
Op.maandagochtend gebelt dat mijn auto koelvloeistof lekte. Kon langskomen om.de auto af te zetten. Had hem verder niet nodig, en woensdag was die klaar! Top service
Goede service voor een redelijke prijs. Geen onverwachte verrassingen.
Bij vakgarage wordt je als klant zeer goed geholpen. Service en vriendelijkheid en reële prijzen. Ga zo door!
Professionele goede service
APK keuring verliep efficient en snel
Altijd goed
Prettig bedrijf met ouderwets goede service, komen hun afspraken na en proberen je altijd te helpen of te adviseren.
Al jarenlang klant bij dit bedrijf. Pas verhuisd, op grotere afstand nu, zou een andere garage moeten zoeken omdat dat praktischer is. Maar zou liever bij dit bedrijf blijven.