Goed en vriendelijk geholpen.
Uitstekende service! Zeer tevreden.
253 euro voor wisselen olie, oliefilter en interieurfilter vind ik duur. Ik snap dat een garage iets moet verdienen, maar als ik de onderdelen kan kopen voor rond de 65 euro, dan heeft de garage die vast nog goedkoper en dan voelt 253 euro een beetje verkeerd. Afgezien van de prijs verder goed geholpen. Auto was bij afhalen gewassen.
Communicatie liep wat moeizaam Auto wel gemaakt.
Doordat de accu leeg stond, en ik in de veronderstelling was dat ik voor Pech Hulp in aanmerking kwam. Bleek dat ik dat jaar niet verzekerd was voor Pech Hulp. Op advies van de Pech hulpdienst belde ik de garage. Het was even na half 6. Zegde me toe dat de eigenaar na sluitingstijd naar me toe zou komen. Met een grote glimlach werd de accu opgeladen. Waardoor ik weer naar huis kon rijden. Niets dan lof voor de geboden Hulp.
als zeer prettig ervaren,
Zeer netjes, meedenkend en goed geholpen
Sinds een jaar of twee laat ik mijn auto keuren bij Accuraat. Het is bijzonder in een tijd als deze dat je nog zulke service krijgt. De mensen die er werken zijn oprecht, eerlijk en accuraat. Ik ben en blijf klant! Jullie zijn de aanbeveling waard...
Prima ervaring. Bellen wanneer ze extra reparaties tegen komen. Vriendelijk geholpen.
Top garage
Goed, ze denken praktisch mee in oplossingen
Ik kom hier al jaren. Personeel is vriendelijk en deskundig. van tevoren altijd heldere prijsafspraken.
Goede service, zeer kundige monteurs