Oke
Goed.
Ben zeer fijn geholpen met het uit zoeken van een nieuwe auto.
Werd goed op de hoogte gehouden wat er moest gebeuren. Alles in overleg dus.
Auto weggebracht voor grote beurt bleek vanwege de km stand een kleine beurt te zijn en deze is keurig uitgevoerd top.
Persoonlijke benadering, denken mee met de klant. Kortom ik ben zeer tevreden
Altijd snel geholpen , en met de klant meedenken dat het voor lagere prijs gemaakt kan worden .
Zie het bovenvermelde.
Heb hier een gebruikte auto gekocht, ervaring was zeer prettig. Reageren snel en accurate op vragen en denken mee in oplossingen.
Prettig te woord gestaan. Er wordt meegedacht. Men houdt de klant goed op de hoogte door tussentijds informatie te geven. We hebben het ervaren als een betrouwbaar bedrijf.
ruime voorraad en vakkundig
Ik heb hier een occasion gekocht. Ondanks de afstand van mij naar de garage van 150 km heb ik vol vertrouwen de auto gekocht. Door eerst telefonisch alles te hebben doorgenomen ben ik naar de auto gaan kijken. Ter plaatsen verdere afspraken gemaakt en anderhalve week later de auto opgehaald. We werden zelfs van het treinstation opgehaald.
Eerlijk duidelijk keurig en geen poespas
Zeer behulpzaam en meedenkend
Zie boven
Tot nu toe in de twee jaar, sinds ik de auto bij deze vakgarage heb gekocht, ben ik correct en duidelijk voorgelicht.
Ik belde tussendoor voor iets aan de auto. Ik kon gelijk komen en kon de auto neerzetten. De volgende dag was het geregeld top.
Prettig
Fijne en soepele service
Professioneel. Bellen altijd netjes. Geen onnodige reparaties. Als er niets is dan zeggen ze dat ook. Wordt altijd goed geholpen ook als het even tussendoor moet.
Er wordt met je meegedacht....naar betere oplossing voor minder geld!!! Proberen iets te herstellen voor dat het vervangen wordt. Bestellen ,in overleg met klant , niet gelijk de producten die vervangen moeten worden
Dit bedrijf reageert op je email daar kunnen een heleboel garages een voorbeeld aannemen .Zeer goede service en een snelle afhandeling van het vervangen van de Banden.
De ontvangst alsmede het verkoop gesprek was uiterst vriendelijk en niets was te veel om al onze vragen te beantwoorden!!! De reis naar jullie garage was het alleszins waard dus de koop was snel gesloten! De contacten daarna ook uiterst vriendelijk en bij het afhalen van de auto echt een feestelijk moment !!, voor iedereen een prachtige garage met veel keus!! Een aanrader !!
Gewoon een eerlijke garage met fijn personeel. Ik had in de buurt héél andere en nare ervaring bij een grote PCH “dealer” in Waddinxveen dus dit is een opluchting! Ze bestaan toch nog en schrijven niet met een vork!
Ik word altijd vriendelijk geholpen.