Heb onderhoud aan mijn auto gehad en ben erg goed geholpen.
Zowel balie als monteurs klantgericht en betrokken
Hele goede en fijne garage! Met Eliza achter de balie die precies weet wie je bent . Ik woon ver weg in Hoofddorp, maar ik vertrouw alleen jullie garage !
Onderhoud en reparaties worden goed en vlot uitgevoerd. De service is prima en alle medewerkers zijn bijzonder vriendelijk.
zie hierboven
Super goede service, heel meedenkend zou het zeker aanraden hier een auto te zoeken.
Goede service op het gebied van mee denken met de klant & alternatieve aanbieden zodra deze voor deze binnen handbereik zijn.
Snel geregeld en super service!
-goede uitleg omtrent de gekozen auto -behulpzaam met papierwerk en subsidie-aanvraag -goede informatie voor optie verzekering -voldoende tijd genomen -afspraken duidelijk en conform afgewerkt
Prettig en klantgericht.
Bij een probleem met de auto word je snel geholpen.
Lekker vlot en vooral vriendelijk. Meedenkend en pro-actief. Bij 1e proefrit was ons iets opgevallen. Meteen even meegereden. En de volgende dag na laten kijken/herstellen. En zijn daar eerlijk over geïnformeerd. 2e Proefrit waren alle eventuele bezwaren verdwenen. Verkocht en gekocht!
Keurige mensen die je te woord staan
Goed en erg fijn geholpen. En hele snelle service waardoor ik snel in mijn nieuwe wagen de deur uit kon rijden.
Top!
Verzorgd werk, dien wat besproken is en een keurige aflevering..
Bij de aankoop van onze mooie auto zijn we goed geholpen en hebben we een duidelijke uitleg gekregen over datgene wat we kochten.
Denken mee en berekenen geen onnodige kosten. Fijne mensen die er werken. Gewoon top!
goed en behulpzaam
Vrouwen aan de telefoon en aan de balie, prettig contact.
Je wordt er goed geholpen
Tot nu toe geen klachten.
Last minute een afspraak kunnen maken voor de ruitenwissers die niks meer deden. Ook al stond de werkplaats behoorlijk vol, toch werd er even tijdvoor gemaakt. Vervolgens snel en helder uitleg gekregen over de reparatie en ook die is snel en goed uitgevoerd. Zeker een aanrader.