Auto werd, ondanks dat het niet afgesproken was, gratis nagekeken en ook nog bezorgd
Door werk auto bij Vakgarage Boode gekomen Daar stond de auto die wij mooi vonden een eerste gesprek hadden wij een goed gevoel bij terug gaan ze hebben de auto heel goed afgeleverd
Vakkundig en goede balans prijs versus dienst
altijd correct en vriendelijk
Goede uitleg gekregen door zeer enthousiaste medewerker.
Zowel ikzelf als ook mijn partner hebben door de jaren zeer goede ervaringen met dit bedrijf.
Niets aan toe te voegen!!!’
Kapot lampje, olie tekort en zachte band konden zonder afspraak verholpen worden.
Goede service, vriendelijk en behulpzaam
Goede service. Indien nodig wordt je snel geholpen. Dik tevreden.
Het vertrouwen, dat de factuur werd opgestuurd ipv contant betalen.
Kwam hier voor een kleine beurt voor mijn auto en kon hier op wachten onder het genot van een kopje koffie
We werden goed geholpen om scherp te krijgen wat precies onze wensen zijn. Daarna is binnen de deadline hard en kritisch gezocht naar een auto die aan onze wensen voldoet. Mooie feestelijke overdracht met uitgebreide uitleg over de auto.
Heel prettig.
Heel prettig.
We zijn goed geholpen om duidelijk te krijgen wat precies onze wensen zijn voor een andere auto. Na een goede, kritische zoektocht is deze gevonden, binnen de deadline die we hadden. Tijdens het proces zijn we steeds op de hoogte gehouden van de vorderingen. Boode was goed bereikbaar en benaderbaar.
Perfecte service en zeer vakkundig geholpen met de aanschaf van mijn auto
Bedankt voor de info over pechhulp
zie boven
Goed te woord gestaan door Barbara en collega. Goede dienstverlening
(Weer) goed geholpen bij de aanschaf van een occasion. Er werd gezocht naar de beste inruilprijs, maar elders heb ik toch een betere prijs kunnen krijgen. Geen probleem, ondanks de al getekende koopovereenkomst. Uiteindelijk zonder inruil de auto gekocht.
Wat een prettig bedrijf! Bij het bezichtigen van de auto was Boode heel transparant over de geschiedenis van de auto en haar onderhoud. Bij het voorbereiden van de aflevering werden we gebeld dat er nog wat extra reparaties zouden worden verricht binnen het afleverpakket. Kijk, dat is nou transparant en klantgericht. Dankjulliewel voor deze plezierige houding. We hopen nog lang in deze mooie Caddy te kunnen rijden.