Occasion gekocht. Goede service en begeleiding. Alles goed & snel geregeld.
Alles wat ik bedoel zit in deze ene zin.
Goed geholpen bij onze zoektocht naar occasion
Alles goed uitgevoerd
Ben een niet technische vrouw en is fijn deze mensen achter je te hebben staan.
Ouderwetse Service echt een heerlijke ervaring om er een auto te kopen Top
Zeer recent geleden moest ik vanwege gezinsuitbreiding een nieuwe auto uitzoeken. Geholpen door Erik als verkoper die me alle vragen liet stellen die nodig waren om tot een aankoop over te gaan. Na een aantal dagen bedenktijd de auto aangeschaft, terwijl deze rijklaar werd gemaakt is de auto opnieuw gekeurd en is keurig alles vervangen wat niet lang genoeg mee zou gaan zoals je mag verwachten van een auto. Helaas bleek na enkele weken dat de automaat een bijgeluid had in de versnellingsbak, kan gebeuren en was alleen te horen als er flinke stukke mee gereden was. Ook hier kwam de TOP-service van Vakgarage Boode weer naar voren en is zonder gemor de automatische versnellingsbak (ontzettend duur) vervangen. Wil je een auto kopen of onderhoud laten uitvoeren bij dit bedrijf? Zeker doen! Ik kocht vlak voor deze auto een "import" bij een merkdealer en die bleek een behoorlijk schadeverleden te hebben wat niet was verteld bij aankoop. Een merkdealer is dus ook niet altijd de beste optie voor een gebruikte auto.
Echt heel fijn geholpen bij de aanschaf van andere auto.
Paar weken terug auto gebracht nadat er veel lichtjes op scherm kwamen. Die waren op zich snel verholpen kapotte sensor. Alleen kwamen er meer gebreken aan het licht. Distributie ketting en motor vervuild waardoor de rekening enorm op liep. Ik ben hier steeds keurig over gebeld en waarom het beter was om te repareren. Dit laten doen en auto rijd weer prima. Medewerksters balie erg vriendelijk
reparaties worden snel en vakkundig gedaan
Ik reed even langs, omdat mijn auto zo een hard geluid maakte. Hij werd gelijk op de brug gezet en het was een reparatie die niet lang kon wachten. Ik werd gelukkig tussendoor voor een afspraak ingepland. Binnen een week werd het gerepareerd en kon ik weer veilig de weg op.
Doet wat nodig is en niet meer. Goede en nette uitvoering.
Voor een kleine beurt en Apk weer bij Vakgarage Boode geweest. Prima en snel geholpen, en alleen de noodzakelijke dingen (na telefonische aankondiging) vervangen. En zeker goedkoper dan een bezoek aan de merkdealer.
Auto moest gekeurd worden (apk was al verlopen) maar de planning was erg vol. Toch mocht ik de auto achterlaten om hem tussendoor na te kijken. Dit gebeurde ook en kon de auto alsnog een dag later al weer ophalen. Heel erg bedankt voor jullie service!!
Fijne communicatie duidelijke afspraak Zeer fijn personeel weten waar ze over praten
Zochten een auto en jullie hebben alles snel goed geregeld
Goede service. Correcte werkzaamheden volgens afspraak. Auto netjes op tijd klaar. Complimenten voor de receptie en werkplaats.
Prettig
Hele fijne garage. Goede service en de dames achter de balie zijn vriendelijk en denken goed mee. Je word goed op de hoogte gehouden van wat er gaande is.
Fijne ervaring bij het aankoopproces van een nieuwe auto en de inruil van mijn vorige, helaas defect geraakte auto. Doorslaggevend hierin is geweest de mate waarin Erik meedacht met ons als klant en met 'out of the box' ideeen en voorstellen is gekomen. En dat zonder ons onder druk te zetten. Uiteindelijk heeft het vertrouwen wat Erik ons hiermee gaf zeker meegespeeld in onze keuze om bij Boode onze occasion aan te schaffen. Ervaringen met eventuele nazorg hebben wij nog niet.
WORDT ALTIJD DIRECT EN CORRECT GEHOLPEN
Net voordat ik met mijn auto op vakantie ging was er een melding "remmen nakijken"... nieuwe remschijven en -blokken... Binnen een paar dagen was het gefixed! Dank je wel voor het snelle schakelen!!