Ik werd vriendelijk geholpen en heb door de verkoper een duidelijk overzicht gekregen van de mogelijkheden van de aanschaf van de Toyota Corolla en de mogelijkheden en technisch vernuft.Ik hoop dat het vertrouwen die ik nu heb van Vakgarage Boode gehandhaafd blijft in de toekomst en dezelfde service aangeboden blijf krijgen. Vriendelijke groet, Robert Kops
Ben al jaren klant altijd goed geholpen
Klantvriendelijk, snel geholpen met zoekopdracht auto
Defecte ventilator schakelaar. Ik mocht de auto brengen. Zodra ze even tijd hadden zouden ze er naar kijken. Zelfde middag was het gerepareerd. Degelijke garage. Lekker dichtbij. Als je een probleem hebt denken ze altijd mee om het zo snel mogelijk op te lossen.
Goede communicatie als er onderdelen worden vervangen
Mijn auto was nog niet aan een grote beurt toe en deze had ik wel geboekt. Er is mij eerlijk verteld dat dit nog niet nodig was en dus zonde van het geld was. Ik stel de eerlijkheid hierover erg op prijs.
Men neemt alle tijd voor je!
Voor het eerste in aanraking met de bedrijf . IVM aanschaf andere auto . Super geholpen door al het personeel. Ook de aflevering is keurig netjes verzorgd. Nemen ook de tijd voor de afhandeling . Hebben zelf 2 auto’s en ook onze andere auto gaat ook in onderhoud bij Boode.
De mensen zijn erg vriendelijk, denken mee. Zoeken naar oplossingen. Geven eerlijk advies. Bieden service. Ik ben blij dat ik hier zo'n 10 jaar geleden bij toeval terecht kwam. Inmiddels brengt het hele gezin hier de auto voor onderhoud!
Net voor vakantie ruitbreuk ontdekt in panoramadak auto. Er werd meteen actie ondernomen en via een gespecialiseerde reparatie collega werd direct nieuwe ruit besteld en ingebouwd/vervangen. Waardoor we slechts enkele uurtjes later dan gepland op pad konden. Ook eerdere ervaringen louter positief, snelle afhandelingen tegen scherpe en eerlijke prijzen én goed advies.
klant vriendelijk staan altijd klaar.
Makkelijk afspraak maken, wordt op de hoogte gehouden van mogelijke reparaties. Zelfde dag al weer klaar.
op het laatste moment, toch geholpen
Wij hadden pech met de auto de accu bleek kapot achteraf. Alles is heel goed opgelost. Er werd de tijd genomen tijdens het telefoon gesprek en er wordt goed meegedacht in oplossingen. Hele goede service!
Klantvriendelijk.. prima auto bedrijf .
Prima service , wordt altijd goed geholpen
Goed geholpen
Goed en snel weer op de weg, na een aanrijding waarna total loss volgde en ik met een goede occasion van uw bedrijf weer happy ben.
Kwam voor haperend dak van m'n cabrio, doorgemeten, maar de benodigde onderdelen zijn in Nederland niet meer te krijgen. Wel gereset maar de volgende dag ging hij weer niet open, teruggegaan en heel vriendelijk te woord gestaan, opnieuw dak gereset en aangeboden werd te kijken of de onderdelen in Engeland te krijgen waren. Ze bellen als dat zo is. Dus daar hoop ik op.
Zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig, maken een extra stapje voor de klant. En daarbijzeker niet opdringerig. Mooi aanbod voor goede prijs, doen ook nog eens hun best voor goede inruilprijs. Keurig net bedrijspand. Tweede Boode ervaring en wederom heel positief.
Net zoals ik hierboven aangeeft prima service en vriendelijk personeel
Zie boven