mensen hebben hier kennis van zaken en helpen je snel weer op weg
Uitstekende service
De auto wordt altijd netjes nagekeken en het maken van een afspraak verloopt soepel.
Je wordt uitstekend geholpen!
Goeie service, geel vriendelijk en snel
Zeer goed geholpen,vakkundige en vriendelijke medewerkers.Prima service.Denken mee met je en geven prima advies. Top service bij Vakgarage Boode!
Goede service, vriendelijkheid
Prima vakgarage
alles kan niets is teveel gevraagd
Super zaak.
Prettige benadering, rustig en duidelijk! Denken met de klant mee en wat nog veel belangrijker is.... Er wordt niet met een "vork" geschreven, de rekening is uiterst redelijk!
Probleem was snel en goed verholpen. Lampje motorolie bleef branden ondanks bijvullen. Goeie service en prijs
snel vakkundig goede prijs
Gewoon netjes goede communicatie Niet blij met verplichte betalen binnen 14 dagen, staat wettelijk een maand voor
Toen wij als nieuwe klant belden werd er binnen 10 minuten een service auto gestuurd. Diagnose was snel gesteld en reparatie werd binnen 24 uur uitgevoerd. Kortom heel tevreden!
Wat een goed bedrijf en meedenkend. Vriendelujke mensen en je voelt hier blijf ik. Je bent geen nummer...nemen de tijd. Een goee visitekaartje. Top!
Ik vind vakgarage Boode een prima garage. Worden altijd goed geholpen!
Keurig te woord gestaan, goede vragen gesteld omdat we twijfelden tussen twee auto's waardoor de keuze anders werd dan waarvoor we zijn gekomen. Hele nette vakmensen
Zie boven
????
Auto snel gekeurd en tevens een onderhoudbeurt gehad.
Auto wilde thuis niet meer starten. Na melding kwam men ter plaatse de auto starten. Auto werd volgens afspraak meegenomen voor verder onderzoek naar de reden van niet willen starten. Accu bleek door de kou te zijn overleden.
Werd gebeld of ik mijn auto eerder kon brengen, auto gebracht voor de app, kort daarna weer gebeld om hem op te halen. Snelle service zonder problemen.
Korte lijnen , vakkundige , snel , en betaalbaar.
Vakkundige garage met een goede klantvriendelijke service !!