Ik heb onlangs een Volkswagen variant gekocht, en ikben prima geholpen. Week later de auto op kunnen halen en daarna even terug gekomen om de lak op het dak te laten polijsten(gratis) .
Even geleden zijn wij hier zeer vriendelijk ontvangen. Garage ziet er keurig uit en de verkoper nam alle tijd voor ons als klant. Na de deal was de auto sneller klaar dan verwacht en was alles keurig geregeld.
Recent een mooie occasion gekocht bij Tichelaar. Van het eerste contact tot de aflevering is alles prima verlopen. Alles zoals het hoort.
snel een afspraak en testrit kunnen maken en tot aankoop overgegaan
Goed: Keurig bedrijf; geen reclamepraatjes; deskundig. Minder: afleveringskosten wel erg hoog.
Zeer klantvriendelijk en snel werkend bedrijf.
Hele mooie Ford Focus gescoord. Oplevering duurde helaas iets langer dan dat we beide wilde, er was een defect wat nog verholpen moest worden. Kreeg een leen auto mee. Was allemaal super geregeld verder.
Fijne garage, vriendelijk en heel hulpvaardig. Komen hún afspraken na.
Vriendelijke mensen, die echt mee willen denken. Nette aflevering.
Alles netjes geregeld, super
Vriendelijk, begripvol, niet opdringerig enz. Eigenlijk zoals het hoort te zijn!
Super heel meedenkend
Onlangs een auto ingeruild bij Tichelaar en de service en het contact als zeer goed ervaren!
Betrouwbaar en voorspelbaar. Daarnaast behulpzaam en kennis van zaken.
Alles is perfect geregeld met Martijn
Een prettige communicatie met een eerlijk verhaal bij het kopen van onze auto. Auto heeft netjes een onderhoudsbeurt gekregen bij afleveren.
Ruim een half jaar geleden hebben wij een cabrio gekocht, echter bleek deze een flink vochtprobleem te hebben waardoor wij geen vertrouwen meer hadden in de auto. Na contact met één van de eigenaren hebben wij de mogelijkheid gekregen om de auto om te ruilen voor een ander welke wel aan onze verwachtingen voldoet. Nu na 2 maanden de nieuwe auto in gebruik te hebben is deze nog steeds zonder problemen en rijdt als nieuw. Een dikke plus voor de service! Hierdoor zullen wij in de toekomst zeker weer terugkomen voor een andere auto!
accu snel geregeld en vriendelijk
Onlangs tijdens onze vakantie per toeval bij Vakgarage Tichelaar uitgekomen. We werden adequaat en snel geholpen. Ze zijn deskundig en denken graag met je mee.
Vakkundig autobedrijf, weten waar ze over praten, helpen in de advisering bij het kiezen van een auto. De koffie is goed en ze nemen de tijd voor je! Goede afwikkeling.
Auto bij deze Vakgarage gekocht meer dan te vrede super goede service!
Wij waren op zoek naar een gebruikte auto en zijn naar alle tevredenheid geholpen
Smooth transition of new car . Excellent staff very satisfied