Onze eerste keer bij garage Tichelaar is ons goed bevallen, hebben een prachtige mooie auto afgeleverd. Volgende keer wellicht weer !
Leuk mensen die je prima helpen. Aanrader als je hier een auto wilt kopen.
Zie eerder vermeld.
Altijd een prettige sfeer en oog en oor voor de klant.
Prima service!
Heb recent een Audi A6 gekocht, En ben super goed geholpen door de verkopers
Gisteren even gekeken, hartelijk ontvangen door Nico , wat een top man Vandaag meteen rondgemaakt
Personeel zeer vriendelijk en begrip vol nette afhandeling van het gekochte voertuig.
Fijne garage, goede auto en aardige mensen. Kleine tip, bij ophalen auto zet de klok even op de juiste tijd en loop even de motor en de auto langs met de koper. Dat schept nog meer vertrouwen en gevoel van aandacht. Verder alles prima.
Kunnen nagenoeg elk probleem oplossen, Altijd een goede gratis leenauto beschikbaar. Snelle service
Fijne garage en goede service!
Uitstekende service en prettige medewerkers.
Wij zijn netjes geholpen en konden een leuke deal maken met de inruil van onze auto.
Onze oude auto was toe aan een grote beurt en de apk-keuring. Dat is heel goed gegaan. We zijn heel prettig en fijn geholpen. En de auto rijdt weer top.
Vriendelijke mensen, tarieven vergeleken bij onze vorige garage echt lager, leenauto mee zonder probleem, vakkundig
Vriendelijk klant gericht en vlot geholpen
Goede service en een prima communicatie
Zoals vermeld: Goede service en meteen naar een oplossing zoeken staan voorop wanneer ik mij tot jullie richt.
goede service
Onze auto is al jaren in onderhoud bij vakgarage Tichelaar. De service is uitstekend, duidelijke communicatie en zeer schappelijke prijzen.
Altijd een vriendelijk ontvangst
Altijd een vriendelijk ontvangst