Uitstekend geholpen, vriendelijk personeel, netto inruilprijs gekregen.
Duidelijke benadering, geen poespas.
Erg blij met mijn aankoop Aardige mensen,
Afspraken worden prima nagekomen
Goede service! Denken mee en er staat altijd een leenauto klaar!
Prettige sfeer, goed geholpen en zeker een goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben er in 1 week twee auto's gekocht. Het gevoel dat het bedrijf uitstraalt is vertrouwen. Kom hier zeker terug. Mijn zoon zijn auto was total loss en moest een andere auto hebben. Ze hebben alles in het werk gesteld m zijn auto snel te leveren zodat hij niet zonder zat. Echt goed geregeld.
Komen al vanaf het begin bij deze garage. Nooit geen problemen gehad. Betrouwbaar ,behulpzaam. Als er een probleem is ,wordt het opgelost, als je een bepaald type auto zoekt ,kijken ze met je mee. Al ruim 30 jaar onze garage
Jammer dat, er één van de afgesproken dingetje, zijn vergeten.
Prettig persoonlijk en vakkundig
Afspraak maken online prima, gratis leenauto bij onderhoudsbeurt en APK. Alles netjes en goed tot op heden.
Tweedehandsauto aangeschaft, na proefrit direct gekocht. Auto later keurig opgeleverd, vriendelijke service, vragen werden goed beantwoord en er werd ruimschoots tijd genomen.
Ze nemen de tijd voor je, afwikkeling super gedaan van ons nieuwe auto.
Op zoek naar een auto kwam ik een advertentie van ze tegen op Marktplaats. Proefrit gemaakt en auto gekocht. Medewerkers zijn vriendelijk en leggen alles goed uit ook de diverse pakketten die ze hanteren bij de aankoop van een 2ehands auto. Bij het ophalen van de auto ook weer prima geholpen, zeker een aanrader om hier te komen. keuze aan auto's is ook divers/ruim.
Ze zijn heel vriendelijk. Zeer behulpzaam en geven bij vragen duidelijk antwoord.
Gewoon een super bedrijf waar de klant goed wordt behandeld.
Erg prettige ervaring met de diverse mensen. Open en eerlijke communicatie. Mooie en nette auto’s op voorraad.
Ondanks de drukte kon er snel een afspraak gemaakt worden. Als je de auto komt brengen gaan ze er van uit dat je een leenauto mee wilt ook al heb je er niet om gevraagd. Kosteloos. Wat een service. De auto is onderhouden en er wordt netjes teruggebeld over een eventueel mankement. Daarna nette afhandeling van de factuur.
We zijn goed geholpen en ik wist watvoor auto ik ging kopen.
Vandaag een auto aangeschaft bij Vakgarage Tichelaar (Audi A3) die nét op op de site stond. Belletje vooraf om te zien of we een proefrit konden maken en bij aankomst konden we instappen en direct weg. Koop was snel geregeld en we zijn uitermate vriendelijk geholpen!
Vriendelijk, klantgericht geen poeha. Bellen/overleggen als er meer gedaan moet worden dan afgesproken.
Vriendelijke en bekwame mensen. Goede prijs kwaliteit verhouding Erg tevreden!
Goeie service en snel handelen
Goeie service, jammer dat de factuur laat opgestuurd wordt ik was het alweer vergeten