Goede ervaring met dit bedrijf en ze staan altijd voor je klaar met een oplossing.
Ik voel me er prima thuis. Ze stellen je niet voor verrassingen en doen wat ze beloven en wordt afgesproken.
Top geregeld!
Fijne sfeer tussen de collega’s, altijd prettig geholpen.
Makkelijk te benaderen en ze staan altijd klaar
Vakkundig personeel
zeer deskundig en klantgericht!
Sinds een paar jaar klant en het bevalt mij uitstekend.
Ben zeer tevreden over garage Tichelaar. Kundige mensen en erg vriendelijk.
Ik kom hier al 25 jaar, altijd hartelijk ontvangen, altijd keurig geholpen.
Heel behulpzaam en op tijd klaar
Altijd een vlotte behandeling en als er eens een stap extra gezet moet worden gebeurd dat zonder problemen.
Goede en snel geholpen na een motorstoring (Er was een slang lek)
Goed tot zeer goed
We kwamen kijken voor een auto maar waren er helaas rond sluitingstijd, echter mochten we gewoon een proef rid rijden. Zeer vriendelijk personeel en hebben de auto van de proef rid gekocht.
Goed geholpen. Bij aflevering van een gekochte occasion heb ik het uitgebreide afleverpakket gekozen. Bij de grote beurt die daarbij hoorde werd een olie lek aan de versnellingsbak geconstateerd en gerepareerd. Ben blij met het gekozen pakket en de oplettendheid van betreffende monteur.
Volledig, deskundig en klantvriendelijk
Eerlijke en betrouwbare garage. Zeker een aanrader!
Informeel, deskundig en adviserend. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Goed geholpen, komt afspraak na, mooie auto’s en geeft reële prijs voor je inruilauto. Vriendelijke mensen, zou bij de volgende keer weer bij hun kijken. Vriendelijke Groet David.
Vriendelijk, betrouwbare en vakkundige garage met een prettige manier van omgang en een mooie voorraad van occassions.
Prettig geholpen bij de aankoop van een andere auto
Ontvangst was hartelijk. Prima geholpen. Heb een mooie auto kunnen kopen.