Top bedrijf!
Storingen worden in de garantie tijd enkel gereset, in mijn geval tot 3 keer toe. Vervolgens kan je alsnog de storing laten maken, maar helaas valt het dan buiten de garantie en zijn de kosten voor de klant. Auto dan toch maar naar eigen garage gebracht, hier hadden ze minder moeite om de storing te vinden, KOSTEN €1781,-, en van Tichelaar totaal geen compensatie. Hun oplossing was, als je de auto niet vertrouw, kan je het beste in de garantie tijd zoveel mogelijk rijden en dan hopen dat de storing naar toch al 3 keer blijft terugkomen.
Beste Gert, We vinden het vervelend om op deze manier van u te horen. De situatie zoals u die hier weergeeft klopt namelijk niet. U heeft op 1-5-2021 bij ons een auto gekocht. In de eerste periode heeft u een storing in de auto gehad, welke niet weer terug kwam. U was toen niet tevreden over de situatie en schreef meerdere reviews. Naar aanleiding hiervan hebben we contact gehad waarin we voorgesteld hebben de garantie te verlengen om te laten zien dat we vertrouwen hebben in onze aanpak. U heeft hier over nagedacht en uiteindelijk gereageerd met: “Daarbij komt dat mijn vertrouwen in jullie weg is en mocht er toch nog een storing terugkomen, ik dit laat repareren bij mijn eigen garage. En neem de kosten voor eigen rekening. Wens verder geen contact meer.” Nu 6 maanden later (10 maanden na aanschaf) treed er een storing op. We snappen dat u, nu de emotie gezakt is, ons alsnog belt. Echter het blijkt nu een heel andere storing te zijn. U heeft de auto gekocht met 1 maand garantie, 10 maanden later heeft u dus geen garantie meer. Samen met het onredelijk reageren, hebben we niet het idee dat deze reparatie onze verantwoordelijkheid is.
Het maakte niet uit wie je te woord staat, ze zijn allemaal zeer vriendelijk en service gericht.
Ik ken vakgarage Tichelaar nog maar net, maar de eerste ervaringen zijn zonder meer positief. Auto ingeruild en tevreden met de deal en de nieuwe auto.
Kom hier al jaren en dit is een hele fijne garage met goed en vakkundig personeel.
Kom hier al meer dan 25 jaar,dat zegt genoeg.
Mijn nieuwe auto, netjes afgeleverd zoals afgesproken. Rijd er nu 3 weken in, geen problemen ondervonden. De auto was netjes en schoon opgeleverd.
Goede service ,altijd auto voor de deur indien nodig°
Ik had snel een afspraak gemaakt en mocht een proefrit maken. Ze zijn transparant en eerlijk. Ik heb een goede koop gedaan.
Vriendelijk en erg professioneel!
We hebben hier een auto gekocht, waar wij heel tevreden mee zijn.
Prettig in omgang en prima service.
Omdat ik kampte met een peesscheuring in mijn rechterarm , adviseerde mijn fysio.terapeut om is uit tegaan kijken naar een auto ,automatic. Onze zoon had jullie reclame gezien en zei pa daar staat zeker wel een goede auto bij ,met niet al te veel kilometers op de teller. Zo kwamen we bij Tichelaar in Wekerom en werden keurig te woord gestaan door uw medewerker Martijn Spaltman. Al snel werd door ons een auto gevonden ,uit jullie enorm grote voorraad. Een Mercedes Benz 180d automatic. Na een uitgebreide proefrit hebben we beslist. Dit word hem. Binnen drie weken stond de auto klaar en konden wij hem ophalen en hebben wij onze Toyota, ingeleverd. Door uw receptioniste, Heleen Kelderman, werd de papierwinkel, keurig en correct, afgehandeld. Inmiddels hebben we al meerdere ritjes gemaakt. Dit tot volle tevredenheid . We zullen uw bedrijf ,dan ook zeker aanbevelen. Hoogachtend, Jac. en Adri Juch Zeist.
Ik heb hier mijn volkswagen tiguan rline gekocht. En ben zeer tevreden hoe de aankoop is verlopen. Ze nemen de tijd voor je, en de aflevering was top. We zijn blij met onze nieuwe auto.
Prettig om zaken mee te doen.
Mooie auto gekocht voor een redelijke prijs
Ik kwam op een online aanbod af voor een occasion. Werd gelijk vakkundig geholpen en mocht ook direct proefrit maken.. Zelfde dag nog de knoop doorgehakt en de auto gekocht en inmiddels rij ik al paar dagen met veel plezier rond... Prima service!
Goed geholpen en hebben er mooie auto's staan.
Ook fijn, de tijd en ruimte te krijgen om zelf te onderzoeken ipv dat iemand alleen maar achter je aan hobbelt. Wel waren ze er uiteraard gewoon voor vragen.
Deze week heb ik een mooie opel Adam gekocht bij vakgarage Tichelaar. Een auto die rijd als een zonnetje! Helaas begon er al vrij snel een lampje te branden (kan gebeuren met een tweedehands auto), toen ik hierover contact opnam werd er meteen met mij mee gedacht en kon ik dezelfde dag nog langskomen om er (gratis) naar te laten kijken en is het direct opgelost. Goede service en een eerlijke prijs!
Zeer tevreden over de gemoedelijke sfeer, een net bedrijf met een nette werkplaats. Verkoper heeft ons goed geholpen en zijn zeer tevreden over het afleveren en de informatie over de aflevering van de auto. Wanneer we weer een andere auto willen aanschaffen komen we zeker weer terug
Waren op zoek naar een andere auto via marktplaats uit gekomen bij hun. Afspraak gemaakt weeste kijken goede text en uitleg gekregen. En dat heeft de doorslag gegeven.
Goede service en altijd meedenken
Een luisterend oor en geen echt strakke opstelling; alle tijd voor een gesprek en oog voor de belangen van de klant. Over de werkplaats nog geen oordeel.
Vriendelijk geholpen