Fijne ervaringen met het kopen en het onderhouden van onze auto's. Goede en betrouwbare service.
prettig geholpen
Mooi bedrijf. aardige personeel Mooie auto gekocht alles volgens afspraak.
Ik wilde mijn auto meteen inruilen en de auto die ik wilde proefrijden meteen meenemen en dit werd geregeld voor mij. Na een goed bevallen proefrit is alles voor me geregeld en kon ik naar huis met mijn nieuwe aanwinst. Goede service en leuk personeel!
Prima geholpen en nette eerlijke prijzen.
Eind december weer een auto gekocht bij Tichelaar, Al 20 jaar een tevreden klant! Of het nu gaat om een andere auto of voor onderhoud.
Ik ben erg tevreden over garage Tichelaar. Fijn personeel en alles is goed geregeld. Aandacht voor je en ze maken een betrouwbare indruk. Een aanrader ! Het is geen dealer en dat maakt het verschil. Ik kreeg meteen een leenauto. Super.
We zijn erg vriendelijk geholpen. We keken samen naar de mogelijkheden en hebben uiteindelijk een keus gemaakt, ook toen verliep de service erg prettig.
Duidelijk, vriendelijk en snel
Je wordt goed geholpen, goede service.
Altijd vriendelijk en goeie snelle service
Vriendelijke mensen. Duidelijk verhaal.
Je wordt vriendelijk ontvangen in een nette omgeving. Op afspraak een proefrit kunnen maken in een auto die er heel netjes bij stond. Eigenlijk staan alle auto's er keurig bij. Verkoper maakte op mij een betrouwbare en eerlijke indruk. Hopende dat de auto conform afspraken geleverd wordt en dat we nog jaren plezier van kunnen hebben. Maar hier heb ik alle vertrouwen in.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke en flexibele service. Denkt mee net de klant.
Zeer vriendelijk geholpen en de auto werd keurig afgeleverd.
Alles goed geregeld en afspraken na gekomen.
Verkoper maakte op mij een betrouwbare en eerlijke indruk. Ik kan natuurlijk pas tevreden zijn als blijkt dat ik een goede betrouwbare auto heb gekocht, en de gemaakte afspraken naar tevredenheid zijn uitgevoerd
Op afspraak kunnen proefrijden Conform afspraak opgeleverd En de auto rijdt heerlijk
Wat is dit een fijn bedrijf. Het kopen van een auto, het inruilen en het geleverd krijgen, alles transparant en met een glimlach. Op en top service. Hier kunnen een hoop bedrijven van leren. Dank vakgarage Tichelaar.
Hoeft niet altijd goed én plezierig niets aan te merken!!!!
Voldoet aan alle verwachtingen wat je maar als klant wil
Goed afgewikkeld bij ophalen van de auto
Ervaring met johan (en alle andere medewerkers)zeer positief,staan direct klaar ,auto’s staan er zeer netjes bij,garage ziet er top uit,alle moeite wordt er genomen om tot een voor beiden goede deal te sluiten,aanrader en kom er zeker nog eens terug,ps gebak was heerlijk net als de koffie .
Alles volgens afspraak gegaan. Fijne service. Fles wijn met persoonlijk etiket erg leuke gadget. Maar gaat natuurlijk om de auto. Ik verwacht de komende jaren onbezorgd in deze mooie occasion te rijden.