altijd een goede betrouwbare behandeling
Prima bedrijf, vriendelijke mdw. Keurig en schoon pand en garage
Zeer vakkundig geholpen en geadviseerd zeker een aanrader
Prettig contact, ruime keuze. Proefrit mogelijk ook meerdere auto's.
Mooie auto gekocht en een goede prijs voor mijn oude auto terug gehad
Werd goed geholpen vriendelijk personeel Had alleen een iets anders ontvang gedacht bij het op halen van de auto Vond het een beetje rommelig en onwennig wellicht dat ze vrij jong was was super aardig en beleeft . En wat spectaculairder aangezien . De fles wijn met foto van de auto heel erg leuk . Een strik of doek nu stond de auto aan de overkant van het bedrijf geparkeerd . Maar dat is mijn mening en waarschijnlijk te veel bij andere gezien .
Vakgarage Tichelaar is echt een aanrader om een auto te kopen. Ze zijn erg vriendelijk en alles zier er spik en span uit. We hebben er met plezier onze auto gekocht
Wij hebben hier de auto gekocht en zijn hierbij door de garage uitstekend geholpen. Toen het even tegen zat heeft Nico ons uitstekend geholpen en geadviseerd, TOP!!! Ze beloven wat ze zeggen en altijd bereid om je te woord te staan. Als wij over een aantal jaren weer een andere auto gaan kopen zullen wij zeker weer contact opnemen! Wij zouden deze garage zeker aanraden !
Wij worden altijd goed geholpen!! En zijn altijd vriendelijk. Goeie service!!
2 auto´s gekocht bij Tichelaar. Daarnaast naar tevredenheid geholpen bij het onderhoud en de APK/keuringen. We worden goed geïnformeerd en het is prettig dat men je kent. Het bedrijf is professioneel en de sfeer is goed als je als klant daar bent.
Al een poosje waren we op zoek naar een andere auto. Wij kwamen uit bij Vakgarage Tichelaar voor een gebruikte Volvo. Het was de eerste auto waar we graag wilden gaan kijken. Na wat onderhandelingen en een goede prijs voor onze inruil auto was de koop snel rond. Na een week konden we de auto ophalen met nieuwe APK. Er bleek echter maar één sleutel aanwezig bij de auto, daar hebben we kort telefonisch contact over gehad en samen met de garage een oplossing voor gevonden. Het personeel is vriendelijk. Ik kan deze garage aanraden.
Helemaal top!!!!
Fijn geholpen en met geduld
Een leuke en gezellige oplevering van de mini. Leuke foto op de fles. De Mini rijdt top. Alleen jammer dat de auto langs de kant van de weg buiten het hek stond.
zeer goed !
nette onderhandeling gehad over mijn Auto, goede uitleg gekregen over het aanschaffen en de auto specifieke kenmerken van mijn nieuwe Auto. Goede deal gekregen en netjes behandeld.
Top garage
Een goed bedrijf met een mooie voorraad occasions en vriendelijk personeel.
Zeer goed!
Goede garage altijd leen auto mee bij onderhoud. Ga zo door!
Slechte service, stoepgarantie, onbeschoft behandeld. Bedrogen. Tot de koop ging het goed, moest wel 2 weken wachten op de auto, om deze daarna ook nog eens smerig op te halen, verdient geen ster op een auto van €18000,-, vervolgens storing naar storing welke vervolgens gereset werden om daarna bij de 3de keer te horen dat het buiten de garantie valt.
We vinden het jammer dat u niet tevreden bent over onze service en naar onze mening hebben wij u prima geholpen. Daarnaast is het niet zo dat we u geen garantie wilde verlenen. Toen u langs kwam omdat er een storingslampje brandde hebben we met u besproken dat de storing gereset zou worden. Er kwam geen duidelijk probleem boven tafel bij het uitlezen en de auto reed verder goed. Na weken brandde het lampje weer. U kon hem gelijk brengen, maar we hebben aangegeven meer tijd dan normaal nodig te hebben om het probleem op te lossen. Tijdens de reparatieperiode mocht u gebruik maken van onze leenauto. Na een aantal dagen kwam u onaangekondigd uw auto weer ophalen, want we hadden naar uw mening lang genoeg de tijd gehad. We hebben geprobeerd uit te leggen waarom we meer tijd nodig hadden. Toen we u recent spraken begrepen we dat het lampje niet meer is gaan branden en wensen we u veel plezier met de auto.
Goede service en lekkere koffie!
Grote beurt en APK volgens afspraak. Bij bijzonderheid werd er gebeld en er stond een vervangende auto klaar
Erg prettig geholpen geholpen bij de aanschaf- en inruil van een gebruikte auto. Zeker een aanrader!
Service en communicatie is perfect. Ze doen wat ze beloven.