Ik ben altijd op prettige wijze behandeld en geholpen. Kom ook altijd terug.
We zijn super goed geholpen. Auto is goed nagekeken, en we konden er zo goed mee op vakantie.
Voor onze vakantie naar de Dolomieten was voor 2e keer lampje achterlicht kapot! Bleek achteraf contact stekkertje te zijn! Kon nog op zaterdagochtend terecht om de boel te repareren voor vertrek dus was TOP!!
Ontzettend goed en netjes geholpen en een goede service
Goede service, zelfs als je een auto koopt zonder garantie!
Open, eerlijk, gewoon heel fijn om zaken mee te doen en in mijn geval bleek na 4 a 5 maanden dat er een schurend geluid in zat wat alleen licht hoorbaar was bij hogere snelheden. Ik werd wederom hartelijk ontvangen en de klacht werd heel serieus bekeken, de extra tijd die het kostte tijdens een proefrit om het probleem te achterhalen was geen enkel probleem en de eigenaar heeft het helemaal samen met mij bekeken en afgehandeld. Conclusie was dat het wiellager slijtage vertoonde. Omdat ik van ver moest komen werd meteen actie ondernomen en het onderdeel besteld. Binnen een paar uur was het wiellager dan ook vervangen en kon ik weer zonder zorgen naar huis rijden. Betere service kan natuurlijk niet. Ik kan het iedereen aanraden hier een auto te kopen.
No nonsens. Vriendelijke vaklui
In één oogopslag een prachtig bedrijf met eerlijke mensen.
Word altijd goed en vriendelijk geholpen. Staat een leenauto klaar en wordt geïnformeerd over de status van de eventuele kosten.
Nette afspraak via de mail i.v.m APK en servicebeurt! En vervangende auto stond ook klaar.
Komen hun afspraak na ,goeie inruil prijs gehad ,proefrit geen probleem ,ze nemen de tijd voor je ... bedankt steven voor de fijne service we zijn heel blij met onze Land rover evogue Gr.Edwin en Saskia uit Haarlem
Altijd vriendelijk
Open gemoedelijke sfeer. Klantvriendelijk.
Prettig, vlot en vriendelijk
Heb er een auto gekocht die nog klaar gemaakt moest worden voor de verkoop. Top auto,top prijs!! Vakgarage Tichelaar is een eerlijk professioneel bedrijf met een ruim aanbod!!
Wij zijn naar tevredenheid geholpen bij Vakgarage Tichelaar. Ruim aanbod in occassions. De auto’s staan er netjes bij en de sfeer is goed. Prima en vriendelijk geholpen door de verkoper en als klap op de vuurpijl een prachtige auto mee naar huis genomen. Klein ountje: wij waren er op een zaterdag. Deze dag is erg druk qua afspraken en proefritten. Afspraak maken is dan ook geen overbodige luxe. Omdat het een komen en gaan was van klanten was het af een toe een kleine stoelendans met kantoren, autosleutels en personeel. Op een doordeweekse dag zal het vast en zeker rustiger zijn. Eindoordeel: positief!
Uitstekende service.
Goede garage. Prima service, vriendelijk, en goede prijs, meedenkend en tja wat moet ik nog meer zeggen gewoon goed.
Prima, net als de vele voorgaande jaren, beurt + APK
ondertussen hier de ik geloof 5e auto gekocht en nog steeds zeer tevreden
Mooie auto kunnen kopen tegen een goede prijs.
Een open en normaal bedrijf wat, de afspraken 100 procent nakomt.
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!!!
Prima zo