Ondanks de enorme drukte( wat een goed teken is) blijft het personeel(zaterdag) zeer vriendelijk en behulpzaam! Wij zouden iedereen dit autobedrijf aanbevelen! Zelfs nog 2 uur na sluitingstijd een auto op naam zetten en alle moeite doen om zeer klantvriendelijk te blijven! Wij komen zeker terug mochten we weer wat anders zoeken!
Service is prima leenauto voor de deur !
Probleem met trilling. Bellen gelijk langskomen en volgende dag verholpen.
goede garage en goede mensen
Een mooie auto gekocht! Goede uitleg en begeleiding bij de aankoop!
Mooie auto gevonden, goede inruilprijs, en lekkere koffie....met gebak!
Had al eerder goede ervaringen, maar met het kopen van een occasion wederom positieve ervaringen.
Vriendelijk personeel Ze nemen de tijd voor je geen haast. Mooie Renault talisman gekocht.
Goede kwaliteit en service
Ik ben zeer goed geholpen bij de aanschaf van onze q2
Een nette en goede auto voor een nette prijs!
Gewoonweg perfect super aardig leuk bedrijf
Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen.
Fijne verkoop, en met veel geduld alles uitgelegd ,fijne mensen en goede deal gemaakt. Met het ophalen nog wat informatie gekregen hoe en wat ik wilde weten, maar het was zoveel ben het thuis nog even in het gekeken, pff wel een klus , maar ik kom er vast wel uit op den duur
Top team, ze luisteren goed naar je wensen. En ze staan altijd voor je klaar. Erg goede service en vakkundig personeel. Zelfs buiten werktijd hebben ze mij een keer uit de brand geholpen.
heel prettig zaken doen als je en auto koopt
Met de onderhandeling van oude auto inruilen en nieuwe kopen vriendelijke ( met kopje koffie ) onderhandeling gehad. Bij de voor ons “nieuwe” tweedehands auto ophalen, leek het of we een nieuwe auto kwamen ophalen. En we kregen een heerlijke fles wijn met onze auto als etiket dit was niet nodig maar ik vind het erg attent, zou iedereen die een auto nodig heeft aanraden bij garage Tichelaar in Wekerom te gaan kijken.
Een fijne , deskundige service
Geweldige service van zowel het inleveren van de oude auto, tot en met de levering van de nieuwe auto.
Goede ervaring opgedaan bij de aankoop van onze nieuwe auto. Contacten verliepen altijd heel vriendelijk en men stelde zich zeer flexibel op waar het de te maken afspraken betrof. Hele proces verliep ontspannen en geolied. Inruilprijs van oude auto vond ik aan de magere kant, maar wel acceptabel. Nieuwe auto was bij aflevering zeer netjes verzorgd. Wel blijkt er een kleinigheidje over het hoofd gezien (zijspiegel klapt maar deels in). Jammer, maar dat komt vast goed.
Vriendelijk ontvangst en redelijk snel zaken kukunnen doen Op zaterdag helaas wat minder tijd om de auto af te leveren. Tekortkoming aan mijn auto na toch enig aandringen keurig en snel opgelost. Fles wijn met een etiket van de aangekochte auto wordt erg op prijs gesteld!
Ze hebben mij heel goed geholpen alles liep heel vlotjes. En super lieve mensen die er werken.
Prima bedrijf voor aanschaf van een occasion. We zijn goed geadviseerd en we kregen waar voor ons geld.
Goed geholpen met de aankoop van 2e hands Kia Niro. Aardige mensen. En een mooie deal gemaakt met onze nieuwe (2e hands) Kia Niro.
Top bedrijf, duidelijke en eerlijke communicatie! En alles top geregeld!