Klantvriendelijk Heel netjes geholpen
Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben rustig een proefrit kunnen maken. In een vriendelijk gesprek vervolgens een nette inruildeal kunnen afspreken. Na een week en een kleine onderhoudsbeurt de auto opgehaald. Ook daarbij vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Op naar vele prettige kilometers.
Auto naar ons zin gekocht. Goed en prettig gesprek, eerlijke handel. Top!
Vriendelijk geholpen. Gemoedelijke sfeer.
Is niet perse negatief maar misschien is er ruimte het eerste aanzicht van de auto’s ventieldopjes cq afdekdopjes van wielbouten etc aan te vullen voor er fotos etc gemaakt worden. Minuscuul detail maar maakt misch sneller en verschil/indruk.
Goede ontvangst en behulpzame medewerkers. Duidelijke communicatie met goede adviezen.
top garage alleen onderweg naar huis moeten tanken dat is wat minder
Hier een mooie volkswagen polo gt gekocht. Auto rijd super! Ben er heel erg blij mee!! Erg vriendelijk personeel die je alles duidelijk uitlegd!
De problemen van onze auto werden snel en vakkundig verholpen! De mensen met wie we contact hadden waren zeer vriendelijk en deskundig, en we hebben ook nog gelachen. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen!
Super blij met deze garage.
Vriendelijk en hulpvaardig geholpen bij de aanschaf van onze auto.
Gingen kijken voor een auto die wij op internet hadden gezien. Vtv gebeld en zouden op de hoogte gehouden worden of deze er nog was. Ontvangen met koffie door een zeer vriendelijke verkoper. Gaf ons een goed gevoel en zijn een week later teruggegaan en met onze nieuwe auto naar huis gereden.
Prima garage vriendelijke mensen goed voor apk en onderhoud. trakteert 5
Auto ingeruild, gebruikte auto gekocht bij Tichelaar en heel blij mee met de service, auto en klantenservice.
Ik heb mijn auto hier gekocht, en sindsdien altijd hier laten onderhouden. Goede service, klantvriendelijk, en er is altijd wel een leenauto beschikbaar.
Vriendelijke mensen staan je netjes te woord. Leenauto is ook heel fijn. 1 klein min puntje vind ik dat de rekening wat eerder mag komen.
Afgelopen weekend mijn nieuwe BMW 4 serie hier gekocht. Van te voren netjes contact gehad en auto stond klaar bij aankomst. We kregen alle tijd om te proefrijden, daarna de auto nog netjes op de brug en daarna verder gesprekken gevoerd. Mijn eigen auto ook kunnen inruilen voor een redelijk prijs. Al met al een prima autobedrijf met kundige mensen en goede afhandeling en advies. Zeer aan te raden. Het enige aandachtspunt is de wachtruimte en de ruimte om het doen van zaken. Doordat het druk was, moest ik bij de ingang mijn financiële en verzekeringszaken doen. Het mooi geweest als we naar een aparte ruimte hadden gekund. Dit werd overigens later wel gedaan.
Kundig, open en eerlijk geholpen!
Ben al jaren klant . Altijd tevreden
Super geholpen, fijn advies gehad en namen echt de tijd voor je!
Leuk geholpen door je jonge dame die haar eerste auto verkocht aan ons. Jammer dat ze niet zoals afgesproken haar taart en bloemen heeft gehad.
Super geassisteerd met het uitzoeken van mijn nieuwe auto. Betrokken, geinteresseerd eigenlijk zoals we gewend zijn!
Ik kwam voor een BMW 1 serie en ben weggegaan met een Nissan Qasqai. Dat zegt genoeg. Hier wordt nog gekeken naar wat de beste auto voor je is. Eerlijk bedrijf met eerlijke auto’s. Geen verkoop praat. Aanrader!
Als we een probleempje of storing met de auto hebben, dan worden we altijd gelijk zonder gezeur netjes geholpen. Heel fijn!
Prima garage om een auto te kopen.