Prima garage om een auto te kopen.
De service is uitstekend. Fijn en vruendelijk personeel. Goede begeleiding in de ver en inkoop.
Prettig ontvangen, goed, snel en vakkundig geholpen
Fijne uitleg gekregen van Martijn,
Bij aanschaf van een occasion werd ik goed geholpen en de mensen daar zijn zeer vriendelijk!
Helder, duidelijk. En een bijzonder prettige service. Hulp in t hele proces. Zelfs om de spullen uit mijn auto te halen die ik achter liet.
Als ik een auto koop verwacht ik wel dat minimaal de banden opgepomt zouden zijn op weg naar huis kon ik gelijk mn banden oppompen dat vond ik niet zo leuk
Beste Marga Heuvel, We hebben elkaar n.a.v. deze review gesproken. Excuus voor het ongemak en fijn dat het nu opgelost is. We hopen dat u verder tevreden met de auto bent. Mocht er nog wat zijn, bel ons gerust. Met vriendelijke groet, Vakgarage Tichelaar
Super personeel. Zowel voor aks achter. Goed geholpen met onze keuze
Heel prettige lui die meer doen dan alleen een auto verkopen.
Ik ben goed geholpen door het personeel.
Goede service en vriendelijk personeel.
Goede begeleiding bij de aankoop van een occasion en binnen korte tijd stond hij klaar, glimmend en wel, helemaal nagekeken, grote beurt en alle service. Ik kon er zo mee wegrijden.
Prima eerste ervaring ! Vriendelijk geholpen en komt me ook eerlijk over .
Goed geholpen, duidelijke communicatie, no-nonsense mentaliteit!
Prettige verkoper
Goede vriendelijke ontvangst, gemaakte afspraken worden correct uitgevoerd
Mooie mini gekocht, nette inruilprijs gekregen. Al met al erg tevreden.
Heb vorige de bmw 340i opgehaald, Ben echt super tevreden hoe de auto afgeleverd is !! En de auto rijdt echt fantastisch!!
Altijd goede service. Altijd gratis leenauto. Zeer vriendelijk. Ik kom er graag.
Servicegericht en klantvriendelijk
We hebben een auto gekocht, we zijn goed geholpen en zeer goede service gekregen.
Aardige en vriendelijke mensen die je altijd willen helpen.
Nieuwe auto aangeschaft voor mijn vrouw. Vriendelijk personeel, goed geholpen. Erg tevreden.