Goed geholpen bij het bellen over winterbanden kon de zelfde dag nog terecht met mijn auto
Ben snel en goed behandeld na mijn reactie op een auto, heb een goed gesprek gehad en zijn op een goede manier tot een overeenkomst gekomen en heb de auto gekocht .
Gastvrij, kwaliteit
top!
Goede service,kan altijd komen voor vragen
Mijn auto is netjes voor mijn deur afgeleverd, en mijn vorige auto meegenomen. De aflevering was perfect,klantvriendelijk zijn ze zeer zeker!
Zeer vriendelijk personeel. Zullen altijd proberen je te helpen. Zeer goede service
Fijn te woord gestaan. Duidelijk in de communicatie. Netjes geholpen en normaal geprijsd.
Sjeng denkt mee, geeft goede adviezen en goede Service( goed personeel)
Goede ervaring. Staan altijd voor je klaar. Altijd klantvriendelijk en goede service.
Je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen en en er wordt meegedacht voor je
Klantvriendelijk, professioneel goede prijs/ kwaliteit verhouding.
x
Doet de naam Vakgarage recht aan.
Bedankt voor de hulp die jullie hebben geboden toen onze auto niet wilde starten.
Al jaren ben ik klant van vakgarage Sjeng Verstappen. Als oudere hecht ik aan ouderwetse waarden zoals betrouwbaarheid, eerlijkheid, vakmanschap, meedenken, etc. Dat vind ik terug in dit bedrijf. Het is tekenend dat het hele gezin zijn / haar auto bij deze garage gekocht en in onderhoud heeft. Nog tekenender is dat een (eventuele) vervolgauto ook hier gekocht is/wordt. Hoe betrouwbaar en vertrouwd ben je dan wel niet ?
Men denkt goed mee met klant, communiceren open. Hoog serviceniveau.
Ik ben een paar keer binnengelopen vanwege interesse in een auto. Ik werd steeds keurig ontvangen en kreeg koffie aangeboden. Sjeng neemt rustig de tijd om eea te bespreken en/of uit te leggen. Bij afwezigheid van Sjeng neemt Jeffrey de zaken keurig over. Na de aankoop van een mooie Opel Karl werd deze met inachtneming vd coronaregels keurig aan ons overgedragen.
Personeel is kundig en eerlijk. Zeer goede dienstverlening.
Men doet werkelijk zijn best om de wensen van de klanten te vervullen. En dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
Word altijd vriendelijk te woord gestaan. Er word altijd tijd gemaakt voor je. Goede service. Eerlijk.
Zoals altijd wordt er direct aktie ondernomen En is waarvoor ik belde direct afgewerkt
goede service
Prima service, echter ben ik geschrokken van het uur tarief van 60 euro!!! Veel te hoog naar mijn mening. Wellicht zeker de moeite waard dit te vergelijken elders, wat ik zeker ga doen.