fijne garage ik was paar jaar afwezig maar ik ben toch weer terug gegaan en ik heb ook een auto gekocht bij sjeng verstappen gewoon uitstekend bedrijf ik zou de mensen aandraaien om daar onderhoud of een auto kopen want ik ben daar erg goed geholpen en advies gehad voor een auto die bij mij paste,
We zijn zeer goed geholpen , zeer klant vriendelijk. Ze namen echt alle tijd voor ons
Goede persoonlijke. benadering en service
We zijn geslaagd en blij met de auto Zeer goede keus en uitleg gehad .
Kwaliteits garage waar de klant nog centraal staat. Meedenkend en behulpzaam.
Komen afspraken altijd na en houden je goed op de hoogte.
Ze denken altijd met je mee voor een oplossing, je kan ze altijd benaderen. Echt een top garage!
Altijd behulpzaam. Bellen de kosten door voordat ze iets doen als ze iets geconstateerd hebben. Professioneel. Vriendelijk.
Sinds lange tijd kom ik al bij Vakgarage Sjeng Verstappen, omdat ik geen verstand van auto's heb, maar alle vertrouwen heb in Sjeng Verstappen en zijn medewerkers. Ze staan altijd voor me klaar. Vol vertrouwen heb ik dan ook weer een 'nieuwe' tweedehands auto gekocht, die in deze periode van mijn leven beter bij mij past.
Ik had verkeerde brandstof getankt. Ik bel de garage en stonden binnen 10 min klaar om de auto mee te nemen ze hebben te tank schoon gemaakt en bezorgt dat ik weer verder kon rijden al bij al snelle service en de auto weer goed gemaakt ondanks dat ik geen vaste klant ben.
Nette omgang personeel ,bellen als nodig is, leggen alles duidelijk uit wat ik vanmiddag ook tegen Jeffrey zei. Duidelijke uitleg en rustig aan de telefoon
De service is prima, er wordt goed geluisterd en heeft aandacht voor de klant!
Prima informatie, correcte en snelle afhandeling en zeer vriendelij.
Ik heb nooit het gevoel dat er mij dingen worden aangesmeerd, terwijl ik dat voorheen bij andere garages wel meerdere keren heb meegemaakt. Alles gaat in overleg en verder altijd goede service en voor kleine dingetjes kun je er altijd terecht. Gewoon top!
Vrijdags langs voor problemen met schakelaar Maandag al nieuw gemonteerd terwijl ik koffie dronk
Vriendelijk en begripvol geholpen. Niet flauw wat betreft service, en denken ook goed met je mee. Ik ben er heel tevreden mee, en kan mensen deze garagehouder zeker aanraden. Hebben ook zeer kundig en prettig personeel.
Gewoon goed
fijn bedrijf om je auto in het onderhoud te hebben
Vakkundige en vriendelijke hulp bij het zoeken naar een occasion.
Persoonlijk, vriendelijk en deskundig.
Vriendelijk personeel lekker bakje koffie als je wacht
Een klant bejegening zonder franje. Prima deskundige voorlichting. Mooie occasions met een goede prijs/kwaliteit verhouding! Kortom: een fijne garage.
Super garage