gewoon vriendelijk
Altijd een duidelijke uitleg wat er aan je auto moet gebeuren. Netjes op tijd klaar.
Altijd overleg wat er gaat gebeuren met de auto
Uit te voeren onderhoud wordt vooraf met je besproken voorzien van een prijsopgaaf, zodat je niet voor onaangenamen verrassingen komt te staan. Tijdens het afgesproken onderhoud worden zaken die niet nodig blijken te zijn niet onnodig doorgevoerd, zodat je uiteindelijk goedkoper uit bent dan vooraf afgesproken. Kortom een garage waar je met vertrouwen je auto kunt afgeven.
Hele goede service
Heel goed bedrijf. Snelle en goede service
Mijn ervaring was super met deze bedrijf. De heer Verstappen was zeer vriendelijk en gaf mij een goede service bij het aanschaffen van mijn auto. ! Dankjewel !
Sjeng Verstappen is al jarenlang mijn vaste garage. Ik ben echt super tevreden over ze. Ik word altijd heel snel, vriendelijk en goed geholpen. Professionele monteurs en heel klantvriendelijk.
Goed en kundig handelen.
Bij aankomst eerst bakkie koffie daarna op een rustige wijze over de auto gesproken. Eerlijke handel ik zal zeker een ander deze garage aanbevelen.
Super garage
Alles volgens afspraak
Netjes alles afgehandeld
Oplevering van de auto was boven verwachting. Een vertrouwd gevoel meegegeven bij een tweedehands wagen. Service tot in de puntjes verzorgd en extra’s waar niet op was gerekend. Helemaal top !
Fijn garage goede service en klantvriendelijk
Je even naar huis brengen daar begint het al mee. Auto top grote beurt gehad door fantastische monteurs. En als auto klaar is thuis weer even ophalen. Vriendelijke mensen bij Sjeng Verstappen. Zeker een aanrader nog nooit zo'n fijne garagehouder gehad. Bianca
Zie hier boven
Mooie garage, goede ontvangst, netjes geholpen, goede service en goede koffie. Mooie auto`s
Super fijn bedrijf, betrouwbaar en snelle service. Ik kan iedereen deze garage aanbevelen. Hartelijke eigenaar en medewerkers. Ze zijn altijd bereid je te helpen.
Vertrouwde garage voor koop, onderhoud en reparatie. Klantvriendelijk en houdt me op de hoogte als er afwijkende zaken zijn bij reparatie of onderhoud. Denkt in alle gevallen mee met me mee voor de best mogelijke oplossing.
Vandaag mij auto gebracht voor APK en onderhoud. Mijn vorige garage is gestopt vanwege Corona crisis. Dus tijd voor een nieuwe garage. Mijn eerste ervaring is heel positief. Netjes ‘s-morgens een kostenopgave gehad van de dingen die extra aan de auto gedaan moesten worden. Toen ik thuis kwam bleek het hinderlijke knak-geluid van mijn voordeur ook weg. Super, dit had ik niet eens opgegeven :)
de gemaakte afspraken worden goed en deskundig uitgevoerd.
Ik zit al jaren bij vakgarage Verstappen, ik ben vaker verhuisd en woon al lang niet meer dichtbij maar waardeer heen. Ik vind ze correct en dat is genoeg voor mij
Goede service en kundig en vriendelijk personeel.
Schone en nette showroom, auto's zien er goed en netjes uit voor een eerlijke prijs. ook het verkoopgesprek verliep vriendelijk en eerlijk, waardoor vertrouwen meteen gewekt werd, afspraken worden nagekomen. Vakgarage Seng Verstappen is zeker een aanrader. Top bedrijf