gedreven personeel vriendelijk denken met je mee top service alleen maar lof
Na niet kunnen starten van de auto, wat wel lukte met startkabels langs Verstappen gegaan hier konden ze de accu meteen doormeten, deze bleek slecht. Het juiste type accu hadden ze op voorraad en konden ze meteen monteren. Super snelle service. En wij weer snel onderweg
Word plezierig geholpen en geïnformeerd
Mijn auto aangeboden voor grote beurt en APK. Werd overlegd toen naar boven kwam dat er meerdere onderdelen aan vervanging toe waren, met ook direct een duidelijke prijsindicatie. Mijn auto kon ook direct gerepareerd worden zonder opnieuw terug te moeten komen.
Voor het eerst klant sinds de verhuizing, goede ervaring denken met je mee en leggen alles goed uit. Zal terug keren.
Goed, vertrouwd
Ben al diverse malen geweest voor apk keuringen en onderhoud. Geen nare ervaringen.
snel geholpen ondanks drukte
Fijn dat ze precies weten wie je bent. Service optimaal. Zeer tevreden!
Zeer vakkundig en vriendelijk, neemt de tijd voor zijn klanten. Mooie auto gekocht en oude ingeruild, beiden tegen reele prijzen. Sjeng is een aanrader!
Bij het eerste onderhoud van onze auto werd de complete historie zorgvuldig gecheckt. De onduidelijkheden werden opgevraagd bij de vorige garages. Het geeft een gevoel van vertrouwen.
Nog altijd blij met mijn aankoop, en heel tevreden over het onderhoud en de service
Prettig bedrijf goede service
Klant is bij vakgarage Sjeng Verstappen nog steeds koning
Heel goed / vakkundige werkzaamheden / betrouwbaar en goede service verlening
In mijn zoektocht naar een nieuwe auto kwam ik uit bij garage Verstappen. Bij aankomst werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg ik een goede uitleg over de auto. Super fijne service, van de uitleg, tot aan het afleveren en ook daarna is dit een garage die ik bij anderen zeker zal aanbevelen.
De grote beurt werd vlgs afspraak uitgevoerd , tussentijds werden we ingelicht over extra werkzaamheden Ons nieuwe emailadres: [email protected]
Fijne garage met persoonlijke benadering, goed advies over de kosten en professioneel.
Goede advies altijd en auto 100% naar reparatie!!
Super service, bellen vooraf over de kosten en wat de optie's zijn.
Klantvriendelijke benadering en je wordt goed geïnformeerd wat betreft het onderhoud en de kosten. het plannen van het onderhoud bij de garage is makkelijk via de website te doen.
Al mijn occasions daar gekocht. Geen dure auto’s maar nog nooit teleurgesteld, niet in service en niet in de rekening!
het is er prettig
Alles overzichtelijk weergegeven en besproken.