Keurig geholpen
Service werd aan mijn wensen voldaan
Duidelijke en professionele adviezen. Geen verrassingen omtrent kosten. Prima vakgarage!
Goede service; top (vak)garage!
Heel goede service en klantvriendelijk.
Afgelopen week een nieuwe scooter gekocht. Erg vriendelijk en professionele afhandeling. Scooter was al binnen 2 dagen klaar wat erg snel en fijn is. Verder nog korting gekregen op het totaal.bedrag van de scooter waardoor de prijs/kwaliteit verhouding mooi overeen komt.
Staan altijd klaar, deskundig en betrouwbaar.
Altijd bereikbaar voor vragen en denken met ons mee. goede service en vriendelijk en kundig personeel
Top service. Altijd vriendelijk snel en deskundig geholpen.
het kon niet beter
Net benaderd en goed geholpen
altijd vriendelijk en goed geholpen
Zeer klant vriendelijk. En gastvrij. En hebben verstand van zaken. Ik voelde me op me gemak toen ik mijn auto kocht.
vriendelijk en behulpzaam,en altijd welkom,al is t maar om ff je banden op te laten pompen
Binnen enkele dagen geholpen moest even onderdeel afwachten daarna snel gemonteerd kon er op wachten
Afspraak maken Wordt op tijd gebeld en geïnformeerd Netjes afgehandeld
nvt
Prima garage
Aardig personeel, Meedenkend
Ik kom hier al een jaar of 13-14 met mijn auto , ben zeer tevreden en zal hier altijd blijven terug komen voor onderhoud, apk en als er iets kapot gaat aan me auto
Je voelt je altijd welkom, er wordt met je meegedacht, ze leveren prima kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Zeer goed.
Er altijd duidelijkheid over hetgeen gaat gebeuren. Bij onverwachte kosten is er altijd overleg. Deskundig en betrouwbaar
Zoals altijd probleem snel opgelost en eerlijk qua prijs behandelt