Electrische ramen aan beide voorzijden werkte niet. 4 x terug geweest, de auto heeft 2 weken in de garage gestaan. Elke keer werd mij een andere oorzaak voorgehouden; wel betalen voor 'probeersels en mogelijk kapotte/versleten onderdelen', probleem oplossen: ho maar. Zou teruggebeld worden voor een oplossing nadat de auto weer opgehaald was, maar dat moet nog steeds gebeuren. Ze waren blij dat ze van me af waren. Daarnaast werd de binnenverlichting kapot afgeleverd, die het voorheen wel deed. Ook het deurpaneel links niet goed terugbevestigd, evenals de versnellingspookbeschermhoes. Jammer dat het zo geschiedt, het hoort zo niet te gaan.
Vlot en naar tevredenheid geholpen.
Was voor mij de eerste x. Mijn vrouw haar auto is ook bij Hamers in onderhoud. Kom hier zeker weer terug!
Zo fijn om de auto (en inmiddels ook de camper) bij deze garage te brengen. Ze denken met je mee, weten waar ze het over hebben en kunnen alle kosten eerlijk verantwoorden. Nog nooit voor verassingen konen te staan en de werkzaamheden worden perfect uitgevoerd! Ga al een paar jaar naar deze garage en zal voorlopig ook zeker zo blijven!
Ivm melding bandenspanning, direct actie , spijker gevonden,direct reparatie en remmen gereinigd,kon er op wachten
De APK keuring werd professioneel uitgevoerd met keurige toelichting bij de afrekening
Voor apk keuring geweest. Alles verliep netjes volgens planning. Prima wachtplek met internet en koffie. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Ik doe mijn volgende apk keuringen ook hier!
Voor de eerste keer bij hun mijn auto voor onderhoud gebracht, er was niet veel aan de hand dus kan niet beoordelen of ze het goed hebben gedaan...
Geen verdere omschrijving
Ik ben heel erg fijn geholpen.
Altijd vriendelijk en betrouwbaar
Erg prettig en sympathiek. Duidelijke communicatie. Er was gelukkig weinig aan de hand. Eerlijk bedrijf.
Snellel communicatie na email, vriendelijke en deskundige hulp via receptie, die navraag doet bij de monteurs als het nodig is. Bij kosten die hoger zijn dan verwacht wordt contact opgenomen. Kleine vragen/antwoorden en even kijken/proberen met de auto is service zonder rekening.
Alles ok
Nieuwe banden werden dezelfde dag besteld en kwamen einde middag binnen waarna ze direct er op gezet werden. Top dat dit zo snel kon!!
Ik kon de afspraak op korte termijn maken. Voor een “wachtafspraak” duurde het wel erg lang (van 13.00 tot 16.00 uur)
Prettig, vriendelijk, servicegericht,
Positief, snel terecht en goede service
Snelle inplanning, snelle APK en grote beurt. Heel aardige medewerker(s).
Goed en duidelijk
Al lang tevreden klant, wordt altijd geholpen en snel!! Goede uitleg en vriendelijke medewerkers
Snel en deskundig geholpen
Snel en vakkundig
Zie boven
Onderzoek naar defect accuraat behandeld en opgelost.