Ik kon de afspraak op korte termijn maken. Voor een “wachtafspraak” duurde het wel erg lang (van 13.00 tot 16.00 uur)
Prettig, vriendelijk, servicegericht,
Positief, snel terecht en goede service
Snelle inplanning, snelle APK en grote beurt. Heel aardige medewerker(s).
Goed en duidelijk
Al lang tevreden klant, wordt altijd geholpen en snel!! Goede uitleg en vriendelijke medewerkers
Snel en deskundig geholpen
Snel en vakkundig
Zie boven
Onderzoek naar defect accuraat behandeld en opgelost.
Ik kon een APk afspraak op de datum dat ik wilde hebben. Ik was blij gebeld te worden, dat ik nog geen grote beurt nodig had.
net voor de Kerst zonder afspraak nog geholpen
Vriendelijk, goede service, vertrouwden betrouwbaar
Ze staan gelijk voor me klaar,als mijn bedrijfsbus weer eens een mankement vertoond, en dat is geweldig ivm m.n werk
Eerlijk bedrijf. Medewerkers zijn erg vriendelijk
Prettige service en zeer klantgericht werken. Direct bereikbaar, transparant in te verwachten onkosten bij onderhoud en /of reparatie
Ik word altijd vriendelijk geholpen!
Snel en klantvriendelijk
Zeer goede garage vriendelijk ontvangst en de werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd
Goed.
Zie boven
Grote beurt plus bandenwissel uitgevoerd en ik ben zeer tevreden.
Alles goed geregeld.
Mijn ervaring is uitstekend bereikbaar aan de telefoon duidelijke uitleg van de reparatie en klantgericht.
Wachten op kabeltje, dat van elders moet komen, duurt wel erg lang. De communicatie daarover was ook niet top.