Erg prettig en snel geholpen door Sandra. Absoluut een autobedrijf om naartoe te gaan.
Altijd netjes geholpen denken mee en geven de ruimte om over reparatie na te denken.
uitstekende en vriendelijke dienst. APK binnen twee uur gedaan.
Ik kom hier al geruime tijd met een SsangYong en nu met een BMW. Altijd vriendelijk en zeer deskundig geholpen.
Positieve ervaringen. Onderhoud,maar ook bij plotselinge noodzakelijke reparaties. Koop andere auto.
Heb altijd goede ervaring met Hamers. Kom er graag.
Servicegericht bedrijf. Denken met je mee. Goede en snelle service . Bij beiden vestigingen, de vakgarage en het schadebedrijf heb ik goede ervaringen. Vriendelijke en hulpvaardige mensen.
Accu dood, de volgende ochtend al weer opgelost. Top.
Vriendelijke ontvangst Fiets staat klaar voor gebruik Snelle afwikkeling Afspraak maken/inplannen via internet behoeft wat extra aandacht/update
Vriendelijke mensen snel en vakkundig geholpen.
Prima en snel geholpen
Ondanks dat er veel werk was,werd er gelijk het probleem opgelost,lekke band op weg vakantie. Super.
Vlugge goede service tegen een goede prijs.
Het contact verliep bijzonder vriendelijk - dat geldt voor alle medewerkers die ik ontmoette. De extra service die ik nodig had werd royaal gegeven . En elke keer ook goede koffie ! Hartelijk aan Sandra en collega's! Wim van Westerop (blij met zijn Fabia !)
Snelle service. Band bleek doorboord te zijn met een schroef. Dit is vakkundig verholpen.
Heel vriendelijk geholpen
Goede ervaring ,overleg en service.
Snelle bandenwissel
Vriendelijk en servicegericht familiebedrijf. Wij hebben zelf ook een familiebedrijf, herkenbaar in service en prettige sfeer.
Goed geholpen.
er wordt duidelijk gecommuniceerd als er problemen zijn. En de problemen worden ook naar wens verholpen.
Altijd vriendelijk en goede service
Er wordt gezorgd dat alles prima in orde komt.
Goede service, fijne mensen.