fantastisch geholpen
telefonische afspraak geheel nagekomen
De winterbanden waren echt aan vakantie toe. Ik hoop dat ze het net zo leuk zullen vinden in het banden hotel als hun zomer collega's.
Luistert naar de klant, van het moment dat je belt, tot het ophalen van de auto. Alles perfect gedaan.
Het zijn vaklui en denken met je mee
Great!
Je word zeer snel en vriedelijk geholpen
Toen er een onverwacht probleem ontstond werd ik direct en vakkundig geholpen.
Ik ben heel tevreden!
Als altijd
Mijn sleutel was kapot ben bij Hamers geweest en die hebben mij binnen een week geholpen. Super kan niet beter
Ik ben erg tevreden. Er is altijd tijd voor je. Je wordt vriendelijk geholpen
Gemaakte afspraken woorden goed nagekomen, nergens iets op aan te merken.
Super gelegen en lekker dichtbij het station. Duidelijke aanrader voor alle merken.
Prima bedrijf! Denkt mee en is zeer behulpzaam..
Er werd goed uitgelegd wat er gedaan moest worden aan reparatie en was volledig transparant én fijn leenautootje mee. Ook goede communicatie!
Altijd snel geholpen. Degelijkwerk.
uitstekende en snelle service.
Zie boven
Vriendelijk te woord gestaan en service was goed. Kon rustig in koffieruimte wachten en gebruik van wifi mogen maken. Kom hier graag eens terug.
Zie boven
Fast. Practical. Excellent value for money.
uitstekend