Je kunt snel terecht bij deze garage, snelelr dan bij de grote merkengarages en ze helpen je vakkundig.
Snel en accuraat
Garage Hamers had mij al 2 keer bij schade ( na inbraak en aanrijding) snel en zeer klantvriendelijk geholpen. Toen ik de APK en een grote beurt moest laten doen, heb ik dat na jaren van ergernis bij de FIAT garage ook bij hen laten doen, daar was ik zeer tevreden over. Ik kom snel terecht, men handelt alles zeer zorgvuldig af. Toen ik mijn aan mijn winterbandenwissel toe was, was een telefoontje genoeg en hebben zij ervoor zorggedragen dat ook de banden naar Voorschoten werden getransporteerd. Ik ben heel erg tevreden met mijn overstap en wilde dat ik dat al jaren eerder had gedaan. kortom, ik ben erg tevreden en raad dit bedrijf bij íedereen aan!
Allemaal goed geregeld.
Excellent
vriendelijk, persoonlijk, bereid naar een passende oplossing voor een technisch probleem te zoeken
Excellent service, always putting customer first, friendly staff, good value for money.
Uitstekende garage, vriendelijke en belangstellende mensen. Ze denken met je mee en auto wordt uitstekend onderhouden voor een hele redelijke prijs.
Goede ervaringen.