vriendelijk redelijk in prijsstelling, behulpzaam bij zoeken naar oplossingen; geen poespas en gebakken lucht in dure (net geen) maatpakken bij praten over aanschaf van een occasion
zeer prettig. Snel geholpen na onverwachte uitval van de auto en gelijk een leen auto meegekregen zonder extra kosten zodat ik mijn werk kon doen
Heel goed super degelijk bedrijf. Een familie bedrijf om trots op te zijn!
Zeer vriendelijk & proffessioneel
Klant vriendelijk bedrijf goede service
Prima bedrijf. Mensen zijn altijd vriendelijk en denken met je mee. Uitstekende service.
Ik vind het geweldig zo als ik geholpen ben door jullie met de service en de behandeling als klant
Zeer betrouwbaar , vriendelijk , eerlijk kom er graag als het moet ze helpen altijd goed .
Prima ervaring. De communicatie is goed en het personeel is vriendelijk.
Fijne en zeer behulpzame medewerkers. Prettige werksfeer en service.
Wederom zeer goed geholpen. Erg veel moeite gedaan om de camper snel te repareren, ondanks de vakantietijd. Zeer tevreden klant!
vaklui, vriendelijk en geen onnodige reparaties.
prettig bedrijf van de oude stempel. geen grote recepties tussen de klant en werkplaats.
1 woord: Geweldig!
Wij komen er al een aantal jaar en de service blijft top.