Prima 1e indruk. Helaas toch teleurgesteld dat mijn auto op de koplampen werd afgekeurd na euro 70 te hebben betaald voor het polijsten van de lampen(*zag er prachtig/als nieuw uit..Dit was toch niet wat Michael me zowat garandeerde.Had dit niet voor het polijstengeconstateerd kunnen worden.Nu weggegooid geld (euro 70) .
Een eerlijk bedrijf met menselijke service , meedenkend en prima service , ook het persoolijke contact met alle medewerkers geeft vertrouwen en plezier in het bezoeken van deze garage .
na ruim 35 jaar ervaring als ondernemer in de autobranche, is het heel prettig om deskundige en aardige mensen in dezelfde branche te ontmoeten
Vriendelijke en snelle service waar je niet te veel betaalt.
uitstekend, zeer cliënt gericht
Wederom zeer goed.
alleen maar goede ervaringen
Een allereerste kennismaking is prima verlopen : bijzonder klantvriendelijk en snelle behandeling. Voor herhaling vatbaar. Alleen : waarom moet ik noodgedwongen akkoord gaan met de gebruikersvoorwaarden en disclaimer van deze enquête ??
Fijn bedrijf goede en vlotte service
Prettig. Gastvrij. Klient vriendelijk.
Wat moet ik zeggen Sandra bedankt !!!