Vriendelijk, goede service, klantgericht en deskundig
Behulpzaam
Garage Hamers is een fantastisch bedrijf: service gericht en altijd vriendelijk naar de klant.
Ik laat mij auto hier al een paar jaar keuren en onderhouden. Altijd vriendelijk en goede service. Heel fijn om met een goed gevoel bij deze garage de deur uit te lopen.
Vriendelijk geholpen werkzaamheden goed uitgevoerd.
Mijn lekke band weer snel gerepareerd! Topservice!
Voor het vervangen van mijn lekke band kon ik de volgende dag al terecht. Alles uitgevoerd volgens afspraak.
Gebeld voor APK, deze was twee weken verlopen. Kon direct terecht. Auto afgeleverd, drie uur later kon ik 'm ophalen. Kosten €35,-. Snel, goede service en niet duur.
Vriendelijke ontvangst
Altijd goed geholpen en reparaties naar behoren uitgevoerd!
Er wordt meegedacht,je weet ivm reparatie waar je aan toe bent.
Communicatie was prima. Wel vind ik de uurprijs van 98 euro ( 118,58 incl BTW ) aan de hoge kant. Reparatie was ook in orde.
Wanneer er tijdens het onderhoud gebreken worden geconstateerd komen ze dat eerst melden alvorens het re repareren. Zo kom je niet onverwachts voor een hogere rekening te staan dan verwacht.
Onze katalysator was gestolen en het is binnen een paar dagen verholpen
zeer prettige mensen, goede service en korte wachttijd. Hier kom ik terug
Xxx
Nadat mijn auto 2 weken had stilgestaan op Schiphol met de lichten aan was de accu overleden. Via een hulpdienst was ik weliswaar thuisgekomen maar de volgende dag wilde de auto niet meer starten. Een monteur heeft de auto thuis opgehaald (met een jumpstarter) en binnen een dag is er een nieuwe accu geplaatst en kon ik de auto weer ophalen. Perfecte service, ook voor regulier onderhoud!
De service is geweldig en de mensen zijn vriendelijk.
Gedurende de dag werden de bijkomen zaken doorgegeven. Keurig op tijd klaar.
Alle eerst het welkom heten . Verder je van tevoren vragen of het goed is of ze iets mogen uitvoeren. Verder met je mee denken wat er echt moet gebeuren aan je auto. Top ik ben heel blij met deze garage
Top bedrijf , mensen met kennis
Super aardig personeel en top service, niets op aan te merken!
Wisselen winterbanden ging goed en duurde een uurtje.
Snel geholpen, super vriendelijk en goede prijs - kwaliteit!