Zelden komt men bij garages dit niveau van technisch kunnen en goed uitvoeren tegen. Een waar genoegen. Baron Prisse
Denken altijd met je mee.
goed, goed, goed
APK keuring en controle auto zeer goed uitgevoerd en in de middag geïnformeerd wat er uitgevoerd dient te worden. Einde middag de auto weer gehaald en klantvriendelijk geholpen.
prettig bekwaam en service gericht
Ik ben prettig geholpen en de auto was snel weer klaar.
Really loyal, honest and supportive team. It;s a pleasure woring with them. Many thanks!
Zeer vriendelijke ontvangst en hulp.
Een relatief oude auto rijden komt niet zonder risico's... Zo ook bij mijn Mercedes. De medewerkers van Vakgarage Hamers gaven niet op! Nieuwe luchtvering, nieuwe condensator van de airco en divers achterstallig onderhoud naar behoren uitgevoerd. Erg netjes.
I have only the best words for Vakgarage Hamers. I have been servicing my old Toyota here for years, and will continue to do so. Thank you for your good honest work.
Op zoek naar een andere gebruikte auto uiteindelijk bij Vakgarage Hamers terechtgekomen. Hele prettige ervaring na verschillende andere bezoekjes bij diverse auto handelaren. Prettig familiebedrijf, goede service, geen gedoe, geeft veel vertrouwen. Weet zeker dat ik van deze aankoop geen spijt ga krijgen!
snel en vriendelijk vakkundig geholpen
Nogmaals dank.
Banden wissel kon dezelfde (mid)dag. Lijkt de F1 wel…
Altijd een vriendelijk gezicht, snelle en deskundige service. Erg tevreden en zou deze garage aan iedereen aanbevelen.
Na vele jaren afwezig, dit jaar weer terug bij auto hamers .. vriendelijk personeel , klantgericht en deskundig ..
Na een eerdere goede ervaring met onderhoud nu de apk laten uitvoeren. Fijne uitleg en tijdens wachten goede WiFi en kopje thee. De prijs was ook goed. Dus weer een fijne ervaring.
APK
Lekke band Di-rect verholpen.
Heel vriendelijk personeel, kon meteen geholpen worden , hartstikke fijn
APK keuring werd goed en professioneel uitgevoerd
12 jaar Skoda in onderhoud gehad,goede ervaring zowel bij onderhoud als bij tussendoor optredende defecten.
Geweldige ervaring
Altijd bereid te helpen en mee te denken!