Erg warm ontvangen, ruimte om koffie of thee te nuttigen en in mijn geval te wachten tot mijn auto klaar was en ondertussen te werken. Deskundig en eerlijk!
Heel fijn bedrijf zeer bekwaam
Ik ben geen vaste klant, maar kon in tegenstelling tot de merkdealer (maand wachttijd) de volgende dag terrecht. Wiellager prima vervangen voor een normale prijs. Vriendelijk geholpen.
Snel en vakkundig
Ik kwam een half uurtje eerder dan mijn afspraak en werd meteen geholpen. En mijn banden wissel was ook nog super snel geregeld omdat ze er twee mensen op gezet hadden. Top service. Dank jullie wel.
Perfecte en snelle afhandeling
Voor de eerste keer hier en werd vriendelijk geholpen. Ook goede uitleg over de factuur Fijne garage en goed bereikbaar.
Uitstekende service
Uitstekende service
Vriendelijk, duidelijk en deskundig
Vriendelijk, duidelijk en deskundig
Behulpzaam, vriendelijk en servicegericht!!!
k was een teleurstellende ervaring. Ik heb een afspraak gemaakt voor APK en motorolie verversen en een van de wielen laten controleren. Ik werd gebeld door de garage en meneer zei dat de fuseekogel, de stuurkogel, de remschijven en de remblokken vervangen moesten worden. Ik merkte dat de remblokken stroef waren maar geen symptomen die aangaven dat ze vervangen moesten worden (geen vreemd geluid en de besturing deed het goed en de wielen zijn niet versleten aan de zijkanten) Ik heb hem gevraagd niets te doen en ik zal de auto maar komen ophalen hij vertelde me dat de olie en het filter al waren vervangen. Toen ik de auto ging ophalen ontdekte ik dat de olie en de filters niet waren vervangen. Ik ging naar een andere garage en kreeg te horen dat de stuurkogels en de gewrichtskogels nog goed zijn en niet vervangen hoeven te worden. Twee dagen later werd ik gebeld door Vakgarage Hamers en kreeg ik te horen dat ik een afspraak niet had gemaakt. Toen belde twee dagen een vriendelijke man en vroeg het me opnieuw en hij beloofde me een e-mailadres te sturen om te schrijven wat er was gebeurd, maar helaas kreeg ik niets terug.
Medewerkers staan altijd voor me klaar. Komen zeer betrouwbaar over. Regelen wat er nodig is.
Ik had geen afspraak maar ik was meteen geholpen.
Vriendelijk personeel en deskundigheid is er zeker en mee denkend
Erg plezierig
Vind de manier hoe er wordt onthouden wie je bent en er rekening word gehouden met tijden/leenfiets enz vertrouwen geven.
Terwijl ik naast een kleine beurt nieuwe banden nodig had werd dit goed afgestemd. Bedankt voor het vooruitdenken en het meedenken!
Precies het juiste onderhoud gepleegd en niet dus allerlei onnodige dingen gedaan.
Duidelijk vooraf de kosten door gebeld, en na akkoord uitgevoerd. Geen verrassingen achteraf.
Snel, vakkundig en vriendelijk en dat tegen hele fijne prijzen.
Snel , vakkundig en vriendelijk geholpen tegen een prima prijs