Top service tegen een goede prijs
Was een grote en dure reparatie maar voel dat de auto nu beter rijdt. Hoop dat alles nu in orde is. Communicatie was goed.
Al jarenlang klant bij Hamers schadeherstelbedrijf. Zeer vriendelijk en deskundig personeel, die altijd voor je klaar staan met een meer dan uitstekende service! De werkzaamheden worden erg goed en altijd op tijd uitgevoerd tegen een redelijk tarief. Ik vind dit bedrijf een echte aanrader!
Altijd scherp geprijsd. Vriendelijk personeel
Contact met de garage is altijd vriendelijk en is duidelijk over wat er mis is met de auto en wat niet. Ze zijn snel met de geplande onderhoud en kwaliteit is altijd goed. kortom supergarage kom hier zeker terug.
Leuk ontvangen, super aardige mensen, en een Hele leuke en mooie auto gekocht . Helemaal Blij
De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Er wordt deskundig advies gegeven en het onderhoud/reparaties worden goed uitgevoerd. De garage bevindt zich in een prettige, zeer toegankelijke omgeving.
geweldig
Ik ben echt blij met mijn nieuwe garage. Aanrader!
Al jaren krijgen onze auto's de beste zorg door Autobedrijf hamers.
Niets op aan te merken. Helemaal goed.
Prettig familiebedrijf, goede service en prima prijs-kwaliteitsverhouding.
Ik werd super goed geholpen.
Prettige ontvangst , informatie over de betreffende auto kwam vertrouwd over met verstand van zaken, afronding na besluit tot aankoop tot en met de aflevering verliep op een fijne manier.
Caravan weggebracht voor beurt. Na jaren zonder onderhoud was het al de verwavjypdat er iets moest worden vervangen. Dit is keurig tevoren gemeld inclusief prijsopgave.
Vandaag gebeld om een apk afspraak te maken. Kon direct mijn auto brengen en een dag later was deze klaar. Meteen mijn andere auto ook hier heen gebracht. Mocht er iets vervangen moeten worden bellen ze even of dit allemaal okay is. Top service!
Geen problemen, altijd goed en vriendelijk
De auto nog niet gezien, maar hoe er wordt meegedacht en zelfs de auto wordt opgehaald en teruggebracht omdat ik het zelf niet kan. Heel fijn! Ook dat er van te voren wordt gebeld over de kosten vind ik erg prettig. De kosten zijn steeds erg hoog maar denk dat dat niet met de garage te maken heeft maar met mijn auto.
Zeer vriendelijke mensen, uitstekende service en prima prijzen. Had ook een leenauto tot mijn beschikking. Top geregeld allemaal.
Everything was smooth, friendly and reasonable!
Ervaring is goed, makkelijk inplannen van een afspraak. Was alleen jammer dat wij niet gebeld zijn wanneer de auto klaar was om de gevraagde onderzoek te bespreken. Hadden dit wel gevraagt.
Ik ben heel erg tevreden met Service.
Goed en snel geholpen.
Ik wordt hier altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Goede prijs/kwaliteit.
Kleine beurt en Apk goed uitgevoerd